Ayz27 Minik_Hanim ver veerr veer 😂 şaka bir yana umarım sizde istediginz kiloya ulaşırsınız 🙏🏻 Sen nasıl kilo aldıgından haber ver bana 😌
Minik_Hanim Ayz27 3 sene once hastalik geçirdim tam ameliyat oldum toparlicam derken hamile kaldim, 9 kg ile doguma girdim, 9 kg da olduğu gibi karnimda duruyor. Dogum öncesi aldıklarım da hormon kilosu olduğu için vermesi iyice zor😕
AsenAlmila Ayz27 her akşam cicibebe bisküvisi muz süt ceviz veya sadece cicibebe bisküvisi ve süt karıştır iç
AsenAlmila Ayz27 rica ederim canım deneyip kilo aldığın tarifleri burada da yazıp beni etiketle canım😅
PaaPiis Ayz27 bende almak istiyorum varsa önerisi olan arkadaşlar ? Zayıflamak bazıları için çok zor ise kilo almakta öyle zor geliyor.
nimet_52 Ayz27 43 le hamile kaldım 52 ile doğuma girdim 6 aylık bebeğim şuan 46 kiloyum emziriyorum be bebeğimin süt ürünleri ve buğday alerjisi var 5 aydır ekmek makarna kek börek şehriye içinde un olan yumurta olan süt peynir yoğurt diyeti yapıyorum günden güne daha zayıflıyorum psikolojim bozuldu artık şakayla bile zayıflıktan dert yandığım için alaycı konuşanlara da gıcık kapıyorum onlar nasıl veremiyorsa bizde aynı şekilde alamıyoruz biz bazılarını anlıyoruz ama bazı kişiler inatla anlamıyor bizi malesef
Muzdaripp Ayz27 aynı dertten bende de var kendimi bildim bileli kilo almak istiyorum ama istediğim sonuca ulaşamiyorum 2 haftadır cici bebe süt deniyorum sanki sadece göbek yaptı ya daha tartılmadim inşlaah almışımdir 2 hafta daha deneyip öyle tartilacam
minikbaykus Ayz27 Bende alamıyorum canım. 61 le hamile kalıp 70 le doğuma girdim. Su an 50 kiloyum. Boyum 168 çok kötü duruyor. Oklava gibi dümdüz hiç vücut hattı kalmadı.tahta kurusu gibi duruyorum😔
Ayz27 minikbaykus yaaa bende öyle sayılırım :( bir kaç arkadaşımız öneride bulundu sizde bi bakın uygulayın inşallah istediğimiz sonuca ulaşırız 🙏🏻
minikbaykus Ayz27 Onları uyguladım canım ben eskiden. Üç ay da 17 kilo almıştım. Çok da yemiştim ama. Bebeğimde süt alerjisi var uygulayamiyorum emzirdigim için.
Pankek Ayz27 Diyetisyene gidin bence hastaneye size adam akıllı ve sağlıklı bir diyet listesi verir. Onu dene bunu dene yapmaktansa kesin garantili çözüm. Cici bebeyle falan olacak iş değil bu. Bu sefer sağlıksız beslendiğiniz için şekilsiz kilo alırsınız. Bir de sadece yağ değil kas dokusu da kazanmanız lazım. Protein ve karbonhidrat ağırlıklı beslenmeniz lazım