nazanay LilyaBn Simdi baktim siparis gecmisime de, 1 yasinda pipetliye gecmisiz biz de. Aventin kucuk pipetlisi var ya yesil-mor olan, o. Belki yasla da ilgilidir.
LilyaBn nazanay evet sanırım öyle biraz öğretmeye çalışıcam baktım olmuyor ara veririm Bir süre sonra tekrar denerim. Mutlaka öğrenir 🌸
Ygtek eslemsiii 😂😂 Bende memnunum canım benim oğlumda hep ısırıyor eliyle çekiştiriyor ama hiçbirşey olmadı şükür
bjkbb LilyaBn bide chiconun sulugu çok güzel tavsiye ederim hiç akıtmıyo hemde termoslu gbi ben bir kaç tane denemiştim akıttılar hep en son bunda kaldım çokta sağlam bizimki yerlere atar koltukların altına falan sallar hiç bisey olmadı kaç aydır 😃
nursocum eslemsiii tomme tippe kullanıyorum. Hergün fırlatıyor daha bir gün ne kopma ne kırılma. Ama hiç ısırmıyor o konuyu bilemem
LilyaBn 416767 aslında bardaklada içirebilirsiniz 🌸 ben bazen bardakla içiriyorum hatta öyle içmeyi daha çok seviyor sizde deneyin isterseniz bardakla içirmeyi☺️
YigitAlpsMom LilyaBn bi fırt çekmesinden bir şey olacağını düşünmüyorum :) meyve suyunu deneyebilirsiniz
Gozzde-89 Smrenes ewet benım oğlumda ısırıyor kutu sütü denedım ama genede yapamadı hüüp demekten ciğerim soldu bıraktım 😅
Mom299 @https://imgyukle.com/i/Lw7ZB0 Bunlar da işini görür senin canısı ben bunlardan alıcam hosuma gidiyo bunlar iş görür
Gorkeminannesiii LilyaBn 7 aylık oğlum dedesigilde biberonu kaldı bugün portakal suyu vercektim dedim pipetli bardağa koyayim kadere kısmet içemez ama veriyim dedim 😂 içine çek oğlum dedim anlamıs gibi içmeye başladı ben şok 😁
LilyaBn Gorkeminannesiii Sanırım daha küçük aylarda emme refleksi daha fazla olduğu için daha kolay alışıyorlar.
LilyaBn Arel19 evet benimkide silikon suluk kullanıyor o çok rahat oldupu için pipetliye üşeniyotlar bence 😋ama ben sanki diğerlerini de öğrenmesi gerekli gübi düşünüp aldım☺️Öğrenemezsede canları sağolsun ❤️
Arel19 LilyaBn bim den dun pipetli şişe aldım dun denedik olmadı bugun hüğpp dedim gösterdım çekti içebiliyor sizede tavsiye ederim bime gelmiş minik pipetli şişeler💖
Gamz3 LilyaBn acele etmeyin bence zorlamayında hazır olduklarinda içiyorlar.chicconun pipetle degil ama pipetle gibi alistrma bardağı var link atarım bakin biz öyle öğrendik.2 gun volfsuz kullanıp 3.gun volfle pipet gbi çeksin beklemeyin biraz alismalari lazim.