LilyaBn 416767 aslında bardaklada içirebilirsiniz 🌸 ben bazen bardakla içiriyorum hatta öyle içmeyi daha çok seviyor sizde deneyin isterseniz bardakla içirmeyi☺️
416767 LilyaBn onuda çok deniyorum ama eline alıp kendisi içmek istiyor bu seferde bardagi fırlatıyor yada suyu tamamen döküyor
LilyaBn eslemsiii evet evet onlardan👍gerçekten hiç damlatmıyor, dünden beri 100 kere falan düşmüştür sağlamlığıda iyi. Görüntüsüde tatlı bence.
LilyaBn nazanay evet sanırım öyle biraz öğretmeye çalışıcam baktım olmuyor ara veririm Bir süre sonra tekrar denerim. Mutlaka öğrenir 🌸
Bsrylmz LilyaBn sevdiği bir hayvan varsa bazen bebekler takılıyor bizim ki ineğe takıktı onu görünce heyecandan içti belki o zaman sevebilir ☺️
LilyaBn Bsrylmz evet var köpek çok seviyor ama bardak üzerinde ilgisini çekmedi😂bakıyor hav hav diyor pipet ucunu ağzına getirip hüplemeden hop yere atıyor😂
Blackforrest LilyaBn hiç bişey yapmadım😂 pipetli bardak aldım. Denedim olmadı kenara koydum 2 hafta sonra tekrar denedi ve yapabildi. Gelişimiyle alakalı gibi sanki. 14 aylık bu arada. Bazen olmayınca olmuyo. Zamanı vardır mutlaka.
LilyaBn Blackforrest kesinlikle öyle zamanı gelmeden kendilerini hazır hissetmeden hiç birşey yapmıyorlar☺️
Medine01 LilyaBn kutu meyve suyunu aldim pipeti taktim sıktıkça kutuyu ağzına geldi sonra kendiliğinden çekti dene pipete alışır
LilyaBn Medine01 burda bir kaç arkadaş daha tavsiye etti çok işe yaramış bu👍Ben şimdilik deneyemiyorum bebeğim alerjik oldupu için farklı şeyler vermeye korkuyorum
momsaylin LilyaBn bi benim kizimda kendisi su icmegi ogrene bilse keske ..Bende pipetliden alio deneyecem