Mom299 eslemsiii canısı bende direk verdim pipetli bardakdan azına bikere denedim hüp diye bi.anda içti sonrasında devam etti içmeye ben bile anlamadım baslarda heralde dedim bilinçli yapmıyo ama bardak azına dauadıgımda direk bardaktan içiyo bide pioetli bardak muhakkak herdaim yanımızda Ben marka kullanmıyorum hani bu basit pipetli bardaklar varya onlardan kullanıyırum yanımdada tasıyorum her yere giderken minyatürünü bulsam minyatür alcam valla😂🤣
LilyaBn Mom299 maşallah❤️bende öyle pahalı bir şey almadım Nuk marka aldım kullananlar çok memnunlar diye bakalım bizimki öğrenebilecekmi🌸
eslemsiii Mom299 😂 biz bahçeye falan iniyoruz hava sıcakken yanıma öyle kapalı doğru düzgün bi suluk istiyorum toz toprak gitmesin diye. Öyle bir şey bulsam birini kahvaltıda meyve suyu içmesi için kullancam ☺️
LilyaBn Arel19 evet benimkide silikon suluk kullanıyor o çok rahat oldupu için pipetliye üşeniyotlar bence 😋ama ben sanki diğerlerini de öğrenmesi gerekli gübi düşünüp aldım☺️Öğrenemezsede canları sağolsun ❤️
Sandall_ LilyaBn bir yaşından sonra deneyin bacım ben aventinkini aldım pipetli biberondan su icmiyormus benim oğlum onu.farkettim
LilyaBn Sandall_ aventinkide pipetli değilmi ? Fark varmı pipetli alıştırma bardaklarıyla aventin suluğu arasında ? aman bir sürü marka , model kafa kalmıyor valla ya☺️
LilyaBn YigitAlpsMom maşallah 🙏 kutu sütlerde daha kolay oluyormuş öğrenmeleri burda da yzdı arkadaşlar ama benim kızımın süt alerjisi var hazır meyve suyuda vermek istemiyorum henüz. Bakalım biraz bugün oyunla deniycem😍
YigitAlpsMom LilyaBn bi fırt çekmesinden bir şey olacağını düşünmüyorum :) meyve suyunu deneyebilirsiniz
Sandall_ LilyaBn ben alistrma bardağını kullandım ama sevmedim koku oldu pipetli aldım çok memnunum eline veriyorum kendi içiyor çok memnunum tavsiye ederim biberondan su icmiyordi benimki
LilyaBn Sandall_ bende yumuşak uçlu alıştırma bardağı kullanıyorum 5aydır benimkinde hiç koku olmadı, çok memnundum ama pipetliye alışması gerekli artık diye buna geçmeye karar verdim. Biberon biz doğduğundan beri hiç kullanmadık hiç sevmedi.
nazanay LilyaBn İlk denemesinde, bir iki firt sonrasi alisti hemen. Ozellikle ogretmeme gerek kalmadi. Neyle ilgisi var bilemiyorum ama emzirmenin devam etmesiyle var midir acaba? O zaman emiyordu hala kizim, belki emme refleksiyle onu da kavramistir hemen.
LilyaBn nazanay Yok hala emiyor aslında. Ben ilk yumuşak uçlu alıştırma bardağıyla başladım o kolay olduğu için sanırım bunu çözemedi henüz🙈 gerçi dünden beri ara ara deniyoruz yeni başladık🌸bakalım🙏
nazanay LilyaBn Simdi baktim siparis gecmisime de, 1 yasinda pipetliye gecmisiz biz de. Aventin kucuk pipetlisi var ya yesil-mor olan, o. Belki yasla da ilgilidir.
eslemsiii adastra bende bakayım bi artık hangisi iyiyse alırım elimdeki gerçekten çok kötü bi suluk 😬
eslemsiii LilyaBn alışır zamanla 😌 nukun damlatmayan bi alıştırma bardağı var o mu dediğiniz ondan herkes çok memnun
LilyaBn eslemsiii evet evet onlardan👍gerçekten hiç damlatmıyor, dünden beri 100 kere falan düşmüştür sağlamlığıda iyi. Görüntüsüde tatlı bence.
LilyaBn nazanay evet sanırım öyle biraz öğretmeye çalışıcam baktım olmuyor ara veririm Bir süre sonra tekrar denerim. Mutlaka öğrenir 🌸
Ygtek eslemsiii 😂😂 Bende memnunum canım benim oğlumda hep ısırıyor eliyle çekiştiriyor ama hiçbirşey olmadı şükür
bjkbb LilyaBn bide chiconun sulugu çok güzel tavsiye ederim hiç akıtmıyo hemde termoslu gbi ben bir kaç tane denemiştim akıttılar hep en son bunda kaldım çokta sağlam bizimki yerlere atar koltukların altına falan sallar hiç bisey olmadı kaç aydır 😃