Synmannesi fatimas27 sen sor canım ben her gün 3 kap yemek yemek yaparım kalabalık bir aileyiz yemek yapan benim tek 25 yaşım
Synmannesi eymenzeynep Allah razı olsun o sizin iyi niyetli güzel kalbiniz güzel arkadaşım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
fatimas27 Synmannesi kız cok degilmiş kilon ben de yarın 25 e basacgım sımdılık 65 ama hamilelikte son 20 gune girdim
Synmannesi fatimas27 a aynı yaştayız :) nerden yazıyorsun ben İstanbul :) 68. İle hamile kaldım 100 ile girdim sen de ben gibi çok almışsın :)
fatimas27 Synmannesi ben de gecen İstanbul da idim esımın tayini Dıyarbakıra cıktı simdi ise dogum ıcın kaynanama geldim 14 aylık bir kızım var 9 aylık ta hamileyim 20 gunum kaldı doguma
Synmannesi fatimas27 aaa hayırlı olsun güzel arkadaşım rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin ablam benim Diyarbakır da çalışıyor memeroil da orada yaşıyor evlendi rabbbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin 🤲🏻🧿💋💐❤️
Synmannesi fatimas27 Pahalı biraz ablam orada çalıştığı için oraya gidiyor indirim yapıyorlar çalışmasa oraya gitmez Güzel anne
Synmannesi fatimas27 pislikler ya olan var olamayan var neden böyle yapıyorlar 1600 olmustum ben özelde yazıktır yaa:((
fatimas27 Synmannesi aynen oyle canım bı de bı de herhyerde devlet aynı olmuyor annem gılde olsaydım devlette yapardım ama antepde devleti kimse tavsiye etmıyor
Synmannesi fatimas27 alla alla boşa bir sürü para haram olsun gereğinden fazla olanlara ona vereceğine bebeğine alırsın ala alla ya
fatimas27 Synmannesi oyle de mecbur kalıyor insan gene de canım dua et bana normal dogum olsun hayırlısı ile. Normal dogum olursa evime daha erken giderim