OsmanAlpARSLAN Avakado-34 benim bebeğim öyleydi geçiyor 3 ayına kadar her bebekte reflu var zaten birazc sabır canım geçecek 🤦♀️önüne ağız mendili koy ıslanınca değişirsin bide karnı tokken altını açma hemen mideye baskı yapıyor geri geliyor ayaklarını kaldırınca 🤦♀️
EsraVeyselAlya Avakado-34 Gaz damlasi da kusma yapar bilginiz olsun Benim gaz damlam metsil doktorum tok karna 5 damla demişti ben emzirdikten sonra veriyordum ve bebek kusuyordu sonrasında ben emzirmeden önce verdim sonra besledim kusma olmadı
-Livasmom- Avakado-34 33 günlük benim minikim de cok emdiği zaman kusuyor.. surekli memede olmak istedigi icin de günde 3 defa kusuyor önlük takıyorum artık ust degistirmektense. Emdikten sonra sarsmamaya ozen gösteriyorum yan yatiriyorum surekli genzine kacmasin kusarsa diye
Avakado-34 -Livasmom- 3 defa iyiymiş 😬 ben saymıyorum artık , önlükler de bende pek işe yaramıyor yaa altından üstünden bulaşıyor bi şekilde 😥
Damla29 Avakado-34 canım yakalık takmanı öneririm ben başa cıkamadım en sonunda yakalık aldım salyasıda başlayınca el mecbur taktım
Avakado-34 Damla29 Kıyafetlerin önlüklerini kullanıyorum ama pek işe yaramıyor yaa. Yakalık farklı bişey mi ?🤷🏼♀️ İşe yarayacak ise alırım
Eminerd Avakado-34 4 ay yoğun bir şekilde yaşadım 😑😑 çok şükür 4ay21günlük 15 gündür kusmuyor. Reflüden demişti doktor bize 😌 defalarca kıyafet değiştirirdik gün içinde bizim üstümüzüde batırırdı çoğunlukla 🤦🏻♀️
Avakado-34 Eminerd Aynen bizim de bugün öğrendiğimize göre reflü imiş , ilaç verdi onu kullanacağız, kıyafet değiştirmekten hakikaten yoruldum 😞
Eminerd Avakado-34 yan yatırıyorduk biz gözümüzün önündeyken tabi 🙄 ilaç kullanmadık çok şükür geçti ama. Kuscak diye kucaklamaya hareket ettirmeye korkardık 🤯
Damla29 Avakado-34 oda yakalık ama penyeden arkası muşamba önü pamuklu kumastan önlükler var bağlıyorsun boynundan ve sırtından bütün gövdeyi kaplıyor cok rahat oluyo yoksa ben habere üstü ıslanıyor kusuyor diye üst değişiyordum kurtarıcı oldu
Aylammm Avakado-34 lütfen dikkatli ol uykusunda boğazına kaçmasın Allah korusun yan yatırın geçene kadar bir süre
Avakado-34 Aylammm Aynen sürekli yan yatırıyoruz reflü yatağında. Şu an kolay da biraz daha hareketlenince yan yatırmak sıkıntı olur mu diye düşünüyorum.
Avakado-34 EsraVeyselAlya Reflüden kaynaklıymış, dün doktor o şekilde dedi. Gaz damlasını biz de genelde tokken veriyoruz ya da emzirme arasında . Ama vermediğimiz zaman da kusuyor
Aras-1881 Avakado-34 canım benim de 26 günlük bebeğim ilk doğduğunda hiç kusmazdı son iki gündür çok kusmaya başladı ben de aynı dertten muzdaripim 😪😪 napacaz
Avakado-34 Aras-1881 bizim de doğduğunda böyle bi Şikayetimiz yoktu. Gerçi ara ara oluyordu ama bu kadar yoğun değildi. Reflü dedi doktor 🤷🏼♀️ Daha önümüzde uzun bir süre var galiba , arkadaşlar genelde 3-4 ayda geçiyor demişler
Avakado-34 Eminerd Evet aynen öyle, çocuğu ellemeye korkuyoruz . Zaten yan yatırmaktan kolu uyuşuyordur ,😆
Beyaz95 Avakado-34 6ay gunde 363829defa kusuyordu aklin sasar okadar kusuyodu bir emiyodu bes kusuyodu yemin ederim cok sukur gecti 6ay sabr ediceksin ek gidaya gecene kadar baska care yok neler yaptim reflu ilacinnnan yatagina hicbir yarari yok
Avakado-34 Beyaz95 Aynen öyle bir defa kussa tamam diyeceğim de sıcak sıcak içtiği sütü kusuyor 3-4 defa 🙄sonra acıkıyor tekrar emziriyorum derken bu fasıl 2 saat sürüyor . Az kusarak uyutmayı başarabilirsek ne mutlu bize
morkalp Avakado-34 3 ay 11 günlük olduk ilk günden beri kusmaya tam gaz devam. Dediklerinizin hepsini yaptım. Emzirdikten sonra 20 dk dik tutuyorum yine de yatırdığım gibi kusuyor. 6. Ayda geçer diyorlar bakalım inşallah geçer.