Avakado-34 Veraveannesi Dediğiniz gibi ağız mendilleri dayanacak gibi değil bi kusmasında direk batıyor. Kullanılmıyor bi daha. Öyle az bişey peynir gibi kussa tamam diyeceğim de baya içtiği sütü kusuyor . Umarım bizde de bir an önce azalır . 😥
Veraveannesi Avakado-34 bizde öyleydik sabret düzeliyor hep kusacak sanmıştım ben ek gıda biraz çözüm oldu
Melindaninannesi Avakado-34 ahh ahh aynılarını yaşadım. Çok emdikleri zaman kusuyor bebekler. Ama gerçekten zor oluyor hele geceleri üst değiştir çarşaf değiştir 🤦 Zamanla geçiyor merak etme. 😇
Ygll Avakado-34 vallahi bizimkinin başka Bi açıklaması yoktu muhtemelen sizinde genetik etkendir. O 8 ayı bir ben bilirim. Gerçekten zordu. Tez zamanda geçer inşallah sizinki Allah kolaylık versin
Alpyas Avakado-34 bende çok çektim kusmasından artık kucağımıza almaya korkuyorduk üstümüz batacak diye kilo alımı iyise eğer sıkıntı etme çünkü 5-6 aylık gibi azalıyor 7 ay gibi tamamen bitiyor şuan 8 aylık uzun zamandır hiç kusmadı
Yingyang Avakado-34 tedavi olduktan sonra bizimde 20gun felan sürdü ne bende ne kızımda üst baş kalmıyordu bide bizde süt alerjisi de çıktı
OsmanAlpARSLAN Avakado-34 benim bebeğim öyleydi geçiyor 3 ayına kadar her bebekte reflu var zaten birazc sabır canım geçecek 🤦♀️önüne ağız mendili koy ıslanınca değişirsin bide karnı tokken altını açma hemen mideye baskı yapıyor geri geliyor ayaklarını kaldırınca 🤦♀️
EsraVeyselAlya Avakado-34 Gaz damlasi da kusma yapar bilginiz olsun Benim gaz damlam metsil doktorum tok karna 5 damla demişti ben emzirdikten sonra veriyordum ve bebek kusuyordu sonrasında ben emzirmeden önce verdim sonra besledim kusma olmadı
-Livasmom- Avakado-34 33 günlük benim minikim de cok emdiği zaman kusuyor.. surekli memede olmak istedigi icin de günde 3 defa kusuyor önlük takıyorum artık ust degistirmektense. Emdikten sonra sarsmamaya ozen gösteriyorum yan yatiriyorum surekli genzine kacmasin kusarsa diye
Avakado-34 -Livasmom- 3 defa iyiymiş 😬 ben saymıyorum artık , önlükler de bende pek işe yaramıyor yaa altından üstünden bulaşıyor bi şekilde 😥
Damla29 Avakado-34 canım yakalık takmanı öneririm ben başa cıkamadım en sonunda yakalık aldım salyasıda başlayınca el mecbur taktım
Avakado-34 Damla29 Kıyafetlerin önlüklerini kullanıyorum ama pek işe yaramıyor yaa. Yakalık farklı bişey mi ?🤷🏼♀️ İşe yarayacak ise alırım
Eminerd Avakado-34 4 ay yoğun bir şekilde yaşadım 😑😑 çok şükür 4ay21günlük 15 gündür kusmuyor. Reflüden demişti doktor bize 😌 defalarca kıyafet değiştirirdik gün içinde bizim üstümüzüde batırırdı çoğunlukla 🤦🏻♀️
Avakado-34 Eminerd Aynen bizim de bugün öğrendiğimize göre reflü imiş , ilaç verdi onu kullanacağız, kıyafet değiştirmekten hakikaten yoruldum 😞
Eminerd Avakado-34 yan yatırıyorduk biz gözümüzün önündeyken tabi 🙄 ilaç kullanmadık çok şükür geçti ama. Kuscak diye kucaklamaya hareket ettirmeye korkardık 🤯