[silindi] Avakado-34 ahh tatlım tam 6 ay çektim o kusmaları şuan 8 ay tamda geçmiş değil hala kusuyor reflü diyorlar reflü yatağı öneririm
Avakado-34 [silindi] Reflü yatağı kullanıyoruz ama fayda yok. 😪Size doktor bişey dedi mi ? Reflü dediyse tanısını tam olarak neye göre koydu ?
Avakado-34 Eymeninannesi12 bende reflüden şüpheleniyorum ama ilk doğduğunda böyle bi şikayetimiz olmadı hiç.
Busee04 Avakado-34 benimde öyleydi ama şuan devam etse de çok yok genelde emzirdikten sonra alttan gaz çıkarmaya çalışıyorsa bazen öyle ağzından kusuyo belki de reflüdür ama zamanla geçiyor
Avakado-34 Morfrenk Bizimki de fazla emiyor olabilir bilmiyorum ne kadar içiyor, sütüm ne kadar geliyor, fazlayı mı kusuyor hiç bilmiyorum. Önlük takıyoeum ama onun da altından üstünden bi şekilde batırıyor . İnşallah bizim de azalır .
BARTUMOM Avakado-34 ablamın oğlu öyleydi mide kapakçığı açıkmış büyüdükçe kilo aldıkça düzelir demişti doktorlar 3 yaşından sonra geçti ablam 3 yıl yanında kovalarla gezerdi reflüde olabilir doktorunuz söyler size
humamomss Aynısı dert bizdede var reflü bizimki o kadar üzülüyorum ki psikoloji kalmadı çok yoruldum yediğini çıkarıyor bugün 2 aylık kontrolünde ilaçta kullanmamıza rağmen 500 gr almış o kadar üzüldüm ki geçeceği günleri bekliyorum kusmasını geçtim huzuru yok çoçuğumun ağzına gelip gelip duruyor 😥
Avakado-34 humamomss Aynen öyle , sanki kusarken acı çekiyor. İlk ay kilo alımı nasıldı. ? Bi de kaçıncı gün bu kusma şikayetleri başladı
Ceya Avakado-34 yüksek ihtimal bebeğinizin reflüsü var , benim oğlum da aynı şeyleri yaşadık . Şuan 11 aylık sanırım 5 aydır ilaç kullanıyorum. Şükür daha iyi
Avakado-34 Ceya tam olarak ne zaman başladı kusmaları? İlaç ilk zamanlarda kullandınız mı yoksa son 5 aydır mı kullanıyorsunuz ? İnşallah bizim de azalır . 🥺
Avakado-34 _AYS_ Ona da baktım da mukuslu kanlı kaka var mı diye bakıyorum bişey yok. Sadece kusmamız var.
[silindi] Avakado-34 canım ilaç verıyorlar istersen bi git doktora danış o karar verır ama endişe etme zamanla geçıyor bende cok kafaya takıp üzülüyordum inan kıyafet yetişmiyordu
Aras-1881 Avakado-34 canım benim de 26 günlük bebeğim ilk doğduğunda hiç kusmazdı son iki gündür çok kusmaya başladı ben de aynı dertten muzdaripim 😪😪 napacaz
tekgamzelimm Avakado-34 ah canım bende çok çektim günde kaç kez kıyafet değiştirirdim, halılar koltuk örtüleri hep batardi ama geçici bir süre bu dayan biraz daha.
Avakado-34 tekgamzelimm Sizde ne kadar sürdü bu durum , ben halı koltukları kıyafetleri geçtim artık tamamen aç kalmasın diyorum sadece 😔
Emine_Asaf Avakado-34 kilo alımı normalse sıkıntı yapmayın dedi bize doktor başından beri kusuyor benimki de kıyafet mendil yetistiremiyirum 🤦 günümüzün çoğu kıyafet değiştirmekle geçiyor iki güne bir makina çalışıyor
Avakado-34 Emine_Asaf Aynen öyle. Bebek çabuk büyür çok kıyafet almayın diyenlere dinlemeseymişim , dediğiniz gibi yetiştiremiyorum artık. Kilo alımı şu anlık iyi , aslında gelecek ay daha net belli olacak çünkü kusma şikayetleri son 9-10 gündür var .
Avakado-34 [silindi] Yarın soracağım belki bize de verir ama bu bebeler bu kadar kusarken nasıl doyuyor anlamış değilim.
Avakado-34 Busee04 Allahtan bizimki üstünü altını değiştirirken seviniyor galiba . Pek sorunumuz yok önlükler de yetişmiyor artık
Morfrenk Avakado-34 inşallah. Ben yarım saatte bir emziriyordum çünkü kolikti benim ki fazla geliyordu haliyle. Hakkaten 1.5 2 saat aralığı ideal
humamomss Avakado-34 bizim 3 günlükken başladı geçen ayda 650 gramdı kilo artışı ar mama verdi doktor 4 gün sonra gittiğimde günde iki kere vermeme rağmen 170 gram almıştı bir kere verebilirsin dedi ama bu ayda sonuç böyle çıktı yarın bizimde doktora kontrolümüz var bakalım ne dicek