151120 Her şey yapıyor sanırım ya mercimek çorbası bile yapıyormuş ben şok ben iptal :)brokoli lahana pırasa süt yoğurt mercimek sakız kısacası her şey 😒
Ayse9090 Busraabdullah yapar cnm bide kolik bebeklerin gaz sorunu akşam başlar sen istediğin kadar yenene dikkat et yinele oluyor ben hiçbrşy yemedim resmen ekmek yedim sürekli yinede gaZlıydı
151120 Ayse9090 ben bilmiyordum hepsini biliyordum o hariç. Zaten hayatımdan bütün hepsini çıkardım 😂😂yiyen yemem yeter ki o biraz daha rahat etsin diye 😅
151120 Ayse9090 benim kızım üç ayı bitirdi ama ben hala korkudan kimyon içiriyorum yemek kısmını biraz daha serbestleştirdim
Ayse9090 151120 4 aydan snra geçer inş korkmayn ben şuan kurufasulye nohut sulusu herşey yiyorum 5 aylık
Busraabdullah 151120 her yemekten sonra mi canm yokda günde bir keremi bnde içerim faydası oluyosa nasıl iciosun nasıl yapıosun kaynar suyami dokuyon beraber mi kaynation
Mammamiya Busraabdullah 1 kaynar su bardağına 1 çay bardağı kimyon karıştırıp içiyorum kuzum günde 1 defa 1 saat sonra bebeğimde biraz gazını çıkartıyor
151120 Busraabdullah canım akşamdan cezveye ıslıyorum bir avuç iyice suya geçsin diye reyhası sabah da kaynatıp süzüp içiyorum ama çekilmemiş alıyorum .içine bir çay kaşığı anason da koyuyorum canım günde bir kere aç karnına içiyorum bu arada
151120 Busraabdullah gördüm canımm ben yendiğine içtiğine de dikkat ettim ama en önemlisi ben 2 aylıkken kızıma kehribar aldım sol ayak bileğine taktım ve sonra rahatladı inanır Mısın öyle şeylere bilmiyorum ama bende işe yaradı 😅