Busraabdullah Kızlar kori sos veya krema gaz yaparmi veya az pul biberli yiyecekler 😏bide neler gaz yapar neler yapms
Mammamiya Busraabdullah pek bilmiyorum ama ben pirinç , kıymalı yemekler yediğimde , sarımsak süt yoğurt yumurta hep gaz yapar
ugursuzsafiye Busraabdullah Valla yesemde oluyor yemesemde… Artik saldim gercekten her turlu gazi var cok yoruldum 😔
Ayse9090 Busraabdullah yapar cnm bide kolik bebeklerin gaz sorunu akşam başlar sen istediğin kadar yenene dikkat et yinele oluyor ben hiçbrşy yemedim resmen ekmek yedim sürekli yinede gaZlıydı
Mammamiya Busraabdullah 1 kaynar su bardağına 1 çay bardağı kimyon karıştırıp içiyorum kuzum günde 1 defa 1 saat sonra bebeğimde biraz gazını çıkartıyor
151120 Her şey yapıyor sanırım ya mercimek çorbası bile yapıyormuş ben şok ben iptal :)brokoli lahana pırasa süt yoğurt mercimek sakız kısacası her şey 😒
151120 Ayse9090 ben bilmiyordum hepsini biliyordum o hariç. Zaten hayatımdan bütün hepsini çıkardım 😂😂yiyen yemem yeter ki o biraz daha rahat etsin diye 😅
151120 Ayse9090 benim kızım üç ayı bitirdi ama ben hala korkudan kimyon içiriyorum yemek kısmını biraz daha serbestleştirdim
Ayse9090 151120 4 aydan snra geçer inş korkmayn ben şuan kurufasulye nohut sulusu herşey yiyorum 5 aylık
Busraabdullah 151120 her yemekten sonra mi canm yokda günde bir keremi bnde içerim faydası oluyosa nasıl iciosun nasıl yapıosun kaynar suyami dokuyon beraber mi kaynation