Bng Mom44454 benimki çoğu zaman tek uyku yapıyor.ona da erken başladı.yani kendi nasıl isterse öyle oluyır bazen memede bile uyumuyor
Asuuu Ben bıkmadan yılmadan düzenli olarak her ögününü hazırlasam da tadına bile bakmak istemiyor agız kitliyor yiyen iştahlı bebek ne bulsa yer kilo da alır zaten bence bu da genetik yemeyen bebek çok zor düzen ottuttur demek kolay çocuk napsaö agzını açmıyor nasıl oturacak düzen yese her anne yapar bazı bebeleri kilolu anneler kendini över biz bakamıyoruz gibi ama maalesef öyle degil yemeyen e napsan nafile ancak ölmeyecek kadar yiyor
T-B-B Asuuu aynen çok doğru söylediniz kaç kere oturup ağladığımı biliyorum özenle hazirladigim yemegin tadine bile bakmadı diye Allahim çoçuklarimiza iştah versin diye dua etmekten başka yapcak birsey yok
Mom44454 Asuuu ah ah bizde öyleydik o zamanlar kakamızda mikrop varmış doktor ondandır iştahsızlığı demişti ne çektim elinden . Şimdi düzeldik elhamdulillah tabi bir sürü vitamin vs kullanıyoruz
Lilyam Ayseee27 emziyorsanız siz ballı süt, ceviz, üzüm pekmezi, sade süt için hergün sütünüzden geçer 4 aylık bebeğim bnm muayenenede 8650 çıktı Bi deneyin isterseniz bir de her fırsatta emziriyorum
Ayseee27 Lilyam yok 8. Aya kadar zar zor emzirdim sağdım vs mama alıyor raporlu gelişsin diye. Sütümüde sağıyorum damla damla geliyor :(
BalkizimBaloglum2 Sesa neyapcaz bilmiyorum ya sabah pekmez içir iştahı açılır dediler icirmeye calistim çıkardı batırdı heryeri🤷♀️
merve5561 T-B-B evet bizim de değerler normaldi o zaman mama vereyim biraz toparlasın dedi dr inşallah iyi gelir size de