Mom44454 Ayseee27 düzenli yedirmeye çalışın ben sabah kalkınca yumurta haşlıyorum 3-5 zeytin kaşar peynir veriyorum emzirip uyutuyorum uyanınca bol kıymalı çorba veya tereyağlı irmikli et sulu falan sonra eline meyve veriyorum akşamda et haşlayın tavuk haşlayın bulgur pilavı kabak yemeği vs veriyorum yatmadan da kaşık maması işine pekmez ve ceviz bir büyğk kase emzirp uyutuyorum bu düzene uyalı ayda 400 gram almış polivit ve argivit focus kullanıypruz doktor önerisiyle. Yeni de möllers başladık. Bizimde kilo alımı azdı galiba düzenli yedirmemişim iştahı da yoktu biraz düzeldi ama. Gün içerisinde hurma kan üzümü incir falan da veriyorum
merve5561 Ayseee27 kızım 2.5 yaşında hep zayıftı 1 yaşında 8 kiloydu 2 yaşında 9.5 kilo ben nutricia fortini mama vererek toparladı yemekle arası iyi değil çünkü şuan 11 kilo oldu 1 ayda yaklaşık 1 kilo aldırdı
Bebegimyagmur Ayseee27 valla kilo aldıran şeyler yapsakta yemedikten sonra ne fayda 🤷 sizin ki yiyor mu bari
Tugcakkaya Ayseee27 benim kızım 13 aylık şuan sabah 8 buçukta uyanır 1 haşlanmış yumurta ceviz ekmek içi labne bu şekilde bazen karıştırıp bazen ayrı ayrı yediriyorum öğlen mutlaka sebze ve yogurt yedirmeye çalışıyorum ıspanak yemeği karnıbahar yemeği bunları yoğurtlayıp yediriyorum ara öğünlerde eline meyve yada kendim yaptığım tereyağlı kurabiyelerden veriyorum akşam da biz ne yersek oda eşlik ediyo ama yiyemiyecegi bisey olursa ona özel bisey illaki yapıyorum.. Hergun mutlaka sebze meyve et yada tavuk yedirmeye özen gosteriyorum ..Bizim doktorumuz gece beslenmesini önermediğinden ben uyku saatinden 1 saat öncesinde bitiriyorum yemek işini eline de bisey vermiyorum meme emip uyuyor gece de asla kalkmıyor şükür.. Bu arada 13 aylık en son 1 yaşında 11.700 dü kilosu şuan ne oldu bilmiyorum 😂
Ayseee27 Mom44454 bende düzenli yedirmeye çalışıyorım yediği kadar ayda 400 aldı hep zaten 2. Ayından sonra. Kaçıncı ayda kullandınız söylediğiniz vitaminleri
Elistosunanasi Mom44454 o kadar yemeği yiyip bide emiyorsa afiyet şifa olsun bebeğinize ben fazla yedirdiğim zaman emmiyor
T-B-B merve5561 benim kizimda 2 yasinda 9 kilo hiç mama içmedi hep tiksindi acaba sizin kullandiginiz mamanin tadi nasil yani tatlandirarak mi veriyorsunuz?
Mom44454 Ayseee27 10. Ayda argivit focus ve polivit başladık 11. Ayda möllers balık yağı ama bizim bağışıklık düşük olduğundan balık yağını özel önerdi normalde 1 yaştan sonraymış herhalde
Canimanne Andız pekmezi ve dut pekmezi iştahı açıyor bir de kilo aldırıyor bebeğim o şekilde toparlandı.
Mom44454 Sinop57 valla çok değil ki yedikleri diğer yorumlardaki anneler daha çok yediriyor 11 aylık oğlum
Ayseee27 Tugcakkaya valla bende böyle düzenli gidiyorum çoğunluk sebze türü öğünleri et tavuk ekliyorum tabi olmasada suyunu irmikli muhallebi tarzıda yapıyorım akşamları.. ama hala çok zayıf, minyon :( biraz toparlansa takmıcam bu kdr
Tugcakkaya Ayseee27 benim kizima da çok zayıf diyordu her gören ek gıdaya başlayınca toparladı biraz sağlığı yerinde olsun kilo hiç problem değil valla hiç takma bence
Sinop57 Mom44454 valla bunlar da cok eger bunları yıyorsa bence normal kilonun uzerinde olmalı cocuk bızımkı 8 aylık tek ogun zoe yedırıyoruz
Ayseee27 Mom44454 bağışlığon düşük olduğunun belirtisi var mı nasl anlaşılıyor??? Bizim bi sonraki kontrol 1 yaşında
Mom44454 Ayseee27 kilo almadığı için detaylı kan test yapılmıştı orada öğrendik aylık bakılıyor şimdi