Nbg_26 yademila-48 genelde beste diyoruz ama gerçekten huzursuz huysuz 🙈 Nil diyelim bakalım. İnş düzelir 🙏🏼 Çok teşekkür ederim ♥️
Medinevural0702 NNF19 cinsiyetini öğrendiğimizde 1 hafta içinde karar verdik ve hemen kıyafetlerine ismini yazdırdık. Çok düşünürsek işin içinden çıkamayız diye düşündüm. Oğlumun adı Alparslan 💙 14 günlük minik sarı kuşum
busracagdas NNF19 Kavin ☺ anlamı çok güzel adıyla yaşasın tüm bebekler. Aysima Kavin 🤗 Ay yüzlü, güçlü-cesur kız çocuğu anlamında
Miriskonun_annesi Esimin sevgili iken de icindeydi vefat eden ablasinin ismi. Bi kizim olursa ismini “Rahime ” koyacagim diyordu. Bende yanina “Miray” ekledim. 1.5 yasinda bir “Rahime Miray’ımız ” var 🤗
Zalimsin İnşirah Cemre ben koydum aslında kızım olursa mirliva oğlum olursa miralay diyordum da olmadı 😁 adlarıyla yaşasınlar ama kızımda hiç inşirah kolaylığı yok 😂 şimdilik
Fatmanur42 Eşimle beraber istedik çocuklarımızın isimlerini kızımın ismi Elif Hazal oğlumun ismi Orhan Asaf iki isim hep hoşuma gitmistir istediğim gibi de oldu çok şükür 😊
ZerenCeren NNF19 ilk kızımızın adı zeren lina ikinci kızımızım adı ceren ikra cereni eşim koydu zereni ben lina ve ikrada ortak bulundu cz eşimle baş harflerimiz ♥️☺️