NNF19 Sulebrk bende 9 ay rüyamda bişey göreyim diye bekledim genelde görüyor herkes. Olmayınca napalım artık🤣❤️
Nildasmother NNF19 Zeynep Nilda 🐼 Biz yeni evlendigimiz de eşimin anneanesi oldu ismi zeynepti onu koymak istedi Nildayı ben koydum ☺️
NNF19 Zeynep-Merve13 ahahahah aaayy bayıldım bunaaa!❤️ Malatyalıyız tersten koysak mi bizde bidahakine 🤣🤣
Aslannaynur NNF19 Selcen Eliz 😍 Selcen eşimin babasının eşime çocukluktan vasiyetiymiş kızın olucak senin ilerde ismini Selcen koy demiş Eliz’ide eşim koydu
Buseyri NNF19 ilk bebeğim adı kuzey. Babası 3 farklı isim düşünüyordu ben kuzey ismini istiyordum 3 farklı 1 kuzey yazıp kura çektik kuzey çıktı 🤣🤣
Slgkhn NNF19 okuyan herkese selam olsun ✋🤗 benim ikizlerim oldu bi oglan bi kız… oğlumun adını Metin Efe babası koydu daha doğrusu tahmin edersiniz ki kayınbabamın adı metin ☺️ Efe yi de kendi koymak istedi benimde hoşuma gitti metin Allah’ın kelamı Efe yi de kendi istedi diye beğenmiştim.. kızımın adı Erva Liya birbirinden bağımsız iki isim gibi ama zamanla alışıyor insan ☺️ Erva nın anlamı güzel ahlaklı merhametli kararlı ve peygamber efendimizin halasının hız Osman ın da annesinin adı… Liya ise sabrın en güzeli demek bende ikisini de kullanmak istedim anlamları çok güzel seçemedim ☺️ Umarım sizlere de güzel fikir olmuştur
Ervanurumm Eşimle 2015 yılında sevgiliyken hayalimizi ilerde evlenip kız çocuğumuzun Ervanurumuzun olması Rabbım kabul etti küçüklük hayalimiz gerçek oldu :) 😍😍😍
Birtekmerve Aslan ♥️ Ben çok istedim , eşimde beğendi öylelikle verdik ismini . Tüm bebekler adıyla yaşasın inşallah 🙏 😇
Gunesasel NNF19 güneş asel güneşi ben aseli babası seçenekler arasından koydu güneş gibi doğsun ve ışık saçsın diye
ArzuOguz NNF19 Ömer Baybars 💙 eşimle tanıştığımızdan beri Hayalimizde ikimiz koyduk Ömer : Hz Ömer den geliyor + Amcamızın adı birde Baybars : Kıpçak Asıllı Memlük sultanı + Kaplan + varlıklı zengin korkusuz kimse demek 💙💙