Gulcan88 9 ayligiz ama omrumden 9 yil gecmis resmen valla neyi nezaman yapti hep unutmusum yazilanlari okuyunca hatrlyorum gorsel olarak ama kac aylikti unuttum sanki yiilar oncesine gitmis gibi oldum 😅
Aselduru88 Gulcan88 valla bacım benim kızım kolikti bende 6 ayda 6 yıl yaşlanmış gibiyim ama herşeye bedeelller🙈😄
_elmaliturtam Minikcivcivim ayy benimde öyle oldu ilk doğdu böcül böcül ilk gece hiç uyumamisti hala da çok açık gözlü. Bizimde bakisirken fotoğrafımız var ilk gün 🥰
Rabia369202 Aselduru88 3 haftalık falandı gece uykusunda sesli kahkaha attı ilk defa sesli gülmüştü sevinçten ağlamıştım bile 🥰😍😍😍😍
Aselduru88 Gulcan88 öyle valla ama bu akşam lüks yapıyorum çay içiyorum şuan bi bardak lütfen nazar degdirmeyin 😄😄😄
yademila-48 Benim bebeğim 2 aylık daha çok küçüğüz ama ilk esmene sırasında ehhh diye bağırmıştı sonra alışkanlık oldu onda her esnediğinde bağıtıyor sonunda be çok hoşumuza gidiyor 🤗🌸🐣💛
_elmaliturtam yademila-48 hahah benimkide ozamanlar öyle başlamıştı ya çok komik oluyo bide hapsurunca illa sonunda bı guluyo 🤣🤣 Cok tatlilar
yademila-48 _elmaliturtam aynen çok değişik biz daha yokun başındayız daha kim bilir neler nasip olacak 🤗
Aselduru88 Gulcan88 valla bacım isin şakası ben hamileyken çocuk sahibi olmanın bukadar zor olduğunu bilmiyordum
Shebnemege15092020 Aselduru88 5 buçuk aylık ana diyor 😍😎 ama ağlarken hep ana diiyor net belli oluyor ana dediği 🥲
Huzurum41 Hangisinden başlasam 40 dan bu yana ağladığında Anne Demesi Elleriyle Bay Bay yapması Oyuncağı Bi elinden bi eline vermesi yürüteçe koyduğumda Gittiği zaman O anda ağlamıştım Şimdi ise 8 buçuk aylığız🙏🙏
Aselduru88 Huzurum41 kızım 3 gün sonra 6 aylık olucak örümceğe koydum 3 4 gündür henüz gidemiyor ne zaman gider acaba