RabisSerra Ya herkesin bebeginin favori sarkisi varmis, benim kizimin favorisi bi tane degil ki, ne dinlese favorisi oluyor. Surekli degistir yapiyoruz :) Ama kategorilere gore favori sarki veya albumleri var. Mesela Arkadasim Esek tum zamanlarin en cok dinleneni olabilir. 90′lardan Karabiberim, Hey Corc Versen Borc, Ajajaj Coco Cambo ve Macarena. Ninni olarak Tanya Goodman’in A Child’s Gift of Lullabies albumuyle uyuyor. Gunluk muzik icin de yine Baris Manco’dan Hal Hal, Alla Beni Pulla Beni, Ademoglu Kizgin Firin Havva Kizi Mercimek ve Subadap Cocuk’un tum albumleri. Subadap’i ben de cok seviyorum. Cocuk sesi cikarir gibi cocuk sarkisi soyleyen yetiskinler biraz kulagimi tirmaliyor ama bunlarin hepsini cocuklar soyluyor. Ustelik sozleri de cok guzel. Sadece eglenceli degil, cok da ogretici. Kesinlikle tavsiye ederim. Muzik konusunda, kizima dinletebilecegim ama benim de kafam sismeden dinleyebilecegim seyleri bulmakta zorlanmistim biraz. O yuzden detayli yazdim, ihtiyaci olanlara fikir verir belki.