BirEylulMeselesii Leslie yi burda duyup başladım. 2 gündür 45 dklık olandan yapıyorum. Yememe içmeme dikkat ediyorum. Biraz gaza getirin Leslie yapıp bir ayda çok kilo veren var mıııı? :D
Mom4775 BirEylulMeselesii işin başı diyet. Leslie ile kalori açığı oluşturursunuz ve daha sıkı olursunuz.
Ef24 BirEylulMeselesii 1 ayda 5 kilo vermiştim yediklerime de dikkat ederek. yarım saat yapıyordum 3 mile i çok yapamadım
ipekkizimm BirEylulMeselesii üniversite zamanlarımda yapardım 10 kiloya yakın vermiştim keza cocuktan once bi dönem yapmıştım 67den 58e dusmustum. Simdi 2 gün önce başladım sizin gibi inşallah aynı etkiyi görürüm😊 Ama mutlaka sağlıklı beslenme şart 👌
BirEylulMeselesii Mom4775 aynen hem yememe içmeme dikkat edip hem Leslie ile kilo verip sıkılaşmaya çalışcamm
123456789--- Ef24 kaçıncı gün başladınız 40 çıkınca başlayayım diyorum kilomuzda aynıymış aşağı yukarı 21 kg aldım bende 10u gitti 67 kg olmam lazım emziriyorum diyet biraz zor ama
Ef24 Odette ben 25 kilo aldım hamileliğimde hatta 28-30 falan da olabilir son haftalar tartılmadım oğlum şuan 4.5 aylık hepsini verdim. eve geldikten 2 hafta sonra tartıldıgımda 15 i gitmişti kalanını kendi çabalarımla verdim 66 kiloyum şuan.90 küsürdüm
BirEylulMeselesii ipekkizimm aynen bende 59 la hamile kalıp 71 le doğurdum. 5 aylık oldu bebeğim 65 e düşmüştüm doğumdan sonra ama geçen 70i gördüm yine göbekte var o yüzden başladım bakalım inşallah bizimde gider😄
Odette BirEylulMeselesii ben de 6 gündür yapıyorum 1 kilo verdim ama yememe de dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği kestim sadece sabahları iki dilim çavdar ekmeği yiyorum
Ef24 BirEylulMeselesii 1 kere sabahları kalktıktan yarım saat sonra yapıyordum genelde ama bazen oğlum da kalktığı için akşama kalıyordu. yemekten 2 saat sonra yaptığım günler de çok oldu
ipekkizimm BirEylulMeselesii çok aynıyız😊 62 ile hamile kalip 80kusurle dogum yaptim 70e dustum suan 70im. 2gun once başladım. Insallah veririz ya bi kac kez denedim ama bu sefer hırslandım bırakma sen de yaza kadar verelim şunları 😄
Blablas BirEylulMeselesii nerdryse ayniymisiz bir kaç kilo fark var sadece 🤭 benim de acilen zayıflamam lazım ama çok yiyorum hiç doymuyorum
Odette BirEylulMeselesii sabah kahvaltıdan sonra 30 dk akşam yemekten sonra 15 dk olan yapıyorum. 30 dk olan mavi atletli 😀
Odette BirEylulMeselesii sabah kahvaltıdan sonra 30 dk akşam yemekten sonra 15 dk olan yapıyorum. 30 dk olan mavi atletli 😀
Tugbakivanc Ef24 ben de öyleyim 14 kg verdim şimdi gerisini vermek için uğraşıyorum bebeğim de 4 aylık olacak. Neler yaptınız var mı kolay yolu 😅
Hant BirEylulMeselesii ben sen dün başladım ama 15 Dk olanı çünkü kızım baban o kadar süre izin veriyor
muhendisanne1 Beyza44 vay adaşım maşallah tebrik ediyorum 😎😎😎 diyeti ne şekilde yaptınız kaçta yediniz kaçta yemeyi kestiniz yardım lütfen 🙈