Odette BirEylulMeselesii ben de 6 gündür yapıyorum 1 kilo verdim ama yememe de dikkat etmeye çalışıyorum beyaz ekmeği kestim sadece sabahları iki dilim çavdar ekmeği yiyorum
BirEylulMeselesii Mom4775 aynen hem yememe içmeme dikkat edip hem Leslie ile kilo verip sıkılaşmaya çalışcamm
Ef24 BirEylulMeselesii 1 kere sabahları kalktıktan yarım saat sonra yapıyordum genelde ama bazen oğlum da kalktığı için akşama kalıyordu. yemekten 2 saat sonra yaptığım günler de çok oldu
BirEylulMeselesii ipekkizimm aynen bende 59 la hamile kalıp 71 le doğurdum. 5 aylık oldu bebeğim 65 e düşmüştüm doğumdan sonra ama geçen 70i gördüm yine göbekte var o yüzden başladım bakalım inşallah bizimde gider😄
ipekkizimm BirEylulMeselesii çok aynıyız😊 62 ile hamile kalip 80kusurle dogum yaptim 70e dustum suan 70im. 2gun once başladım. Insallah veririz ya bi kac kez denedim ama bu sefer hırslandım bırakma sen de yaza kadar verelim şunları 😄
Blablas BirEylulMeselesii nerdryse ayniymisiz bir kaç kilo fark var sadece 🤭 benim de acilen zayıflamam lazım ama çok yiyorum hiç doymuyorum
Odette BirEylulMeselesii sabah kahvaltıdan sonra 30 dk akşam yemekten sonra 15 dk olan yapıyorum. 30 dk olan mavi atletli 😀
Odette BirEylulMeselesii sabah kahvaltıdan sonra 30 dk akşam yemekten sonra 15 dk olan yapıyorum. 30 dk olan mavi atletli 😀
Ef24 Odette ben 25 kilo aldım hamileliğimde hatta 28-30 falan da olabilir son haftalar tartılmadım oğlum şuan 4.5 aylık hepsini verdim. eve geldikten 2 hafta sonra tartıldıgımda 15 i gitmişti kalanını kendi çabalarımla verdim 66 kiloyum şuan.90 küsürdüm
Tugbakivanc Ef24 ben de öyleyim 14 kg verdim şimdi gerisini vermek için uğraşıyorum bebeğim de 4 aylık olacak. Neler yaptınız var mı kolay yolu 😅
Hant BirEylulMeselesii ben sen dün başladım ama 15 Dk olanı çünkü kızım baban o kadar süre izin veriyor
muhendisanne1 Beyza44 vay adaşım maşallah tebrik ediyorum 😎😎😎 diyeti ne şekilde yaptınız kaçta yediniz kaçta yemeyi kestiniz yardım lütfen 🙈
Ef24 Tugbakivanc ekmek hamur işi abur cubur kızartma hepsini kestim sadece kahvaltıda tam buğday ekmeği yiyorum 2 dilim ve günde 2.5 litre su içiyorum :) leslieyi bıraktım üşengeçlik yapıyorum 1 aydır tekrar başlayacağım 😊
Beyza44 Mom4775 hergun yaptım sabah akşam ama tabi arada1 2 gün yapmadigim olmuştur 3 ana 2 ara öğün şeklinde diyetim akşam lesliesinden sonra yoğurt veya kefir tuketiyorum
Tuba BirEylulMeselesii 5 sene önce yaptığımda 10kg vermiştim. Şimdi 1,5 aydır yine yapıyorum ve 6kg verdim bile🤸🏼♀️
Tugbakivanc Ef24 ben de dikkat ediyorum yediklerime Leslie de 15 dk olanı yapiyirum Leslie walk sezaryen olduğu için korkuyorum başka bir sey yapmıyorum bir hafta olacak bakalım inşallah gider hepsi hatta fazlası.