Berenikomm Cnksncnsu bana da diş ya da iltihap dediler sağdan soldan ama kulağına dokununbir ağrısı olsa anlarsınız ben sorma keşfettim ki huysuz ve uykusu olunca kulağına vuruyor
Dasbaby Cnksncnsu ben hala oynuyorum kulaklarımla hele soğuk olunca cıldırırım tik herkesde bilir şuan bile oynuyorum gece yatarken Bi kulağım kepçe bu yüzden aynı huy oğlumda da var galiba 😂
Cnksncnsu Dasbaby ciddi olamazsın sen bensin galiba soğuk olunca ısınana kadar oynarım aynısını kardeşime bulaştırdım o benden beter oldu şimdi 😀
karabocuk Cnksncnsu elbet baska sebepleride olabilir fakat benim oğlumda diş belirtisi kulakla oynama ne zaman kulağıyla fazla oynasa dişi çıkıyor.
Dasbaby Cnksncnsu eveeetttt ısınana kadar o an birisi bişey anlatır ben kulaklarımla oynarım saatlerce demek tek değilmişim sevindim 😂şuan ben kimseye bulaştırmadım ama bebeğim oynuyor. Koptum gülmekten onu görünce öyle.
Canimanne Cnksncnsu bazen huzursuz olmuyorlar diş çıkarma dönemlerinde genelde öyle olur demisti doktorumuz o zaman 6 aylıktı oğlum