Cnksncnsu Kızlar bebeğim 4 ay 6 günlük bugün 2-3 tür sağ kulağanı elleyip duruyor neden olabilir acaba 🥺
Berenkooommm Cnksncnsu 4 ay 19 günlük bizimde öyle ya eli sürekli kulaklarında hergün temizliyorum ama sanki hiç temizlenmemiş gibi koca koca kirler çıkıyor yine
motherthea Cnksncnsu 4 ay 6 günlük sürekli eli kulağında bir sorunu yok çok şükür eli hep oraya gidiyor bende anlamadım
uykusuzMoMm Cnksncnsu 6 aylık 1 haftadır oglumda oyle kulagını tutup cekıyor zaten kulak kepce iyice sünecek😅 diş cıkarma donemınde sac ve kulak çekermiş bebekler oyle duydum ben büyüklerimizden❣️
eslemsiii Cnksncnsu ateşi olmadığı sürece kulak iltihabı diye düşünme demişti ebemiz. uykusu geldiğinde de kulak oynayabilirmiş bebekler ya da diş çıkarma dönemlerinde.
Canimanne Kesin bilgi vermemekle birlikte genelde kulak enfeksiyonu diyorlar.Doktor daha iyi bir bilgi verir.
Berenikomm Valla benim de 5 aylık olacağız ama 1 aydır aynı sorunu yaşıyoruz sonra anladım ki huzursuz olunca uykusu gelince kulağı ile oynuyor..Takip edin hangi durumlarda yapıyor.
Cnksncnsu Berenikomm evet uykusu var şuan uyutmaya çalışıyorum zaten acaba öyle mi internette de diş çıkarmaya yakın yapıyorlar yazıyo ama anlamadım ki tek kulağayla oynuyor o yüzden sordum
Canimanne Cnksncnsu bazen huzursuz olmuyorlar diş çıkarma dönemlerinde genelde öyle olur demisti doktorumuz o zaman 6 aylıktı oğlum
Berenikomm Cnksncnsu bana da diş ya da iltihap dediler sağdan soldan ama kulağına dokununbir ağrısı olsa anlarsınız ben sorma keşfettim ki huysuz ve uykusu olunca kulağına vuruyor
Berktas Benim de kızım kulak içlerini hep yata etmişti doktora götürdüm hiç bir şeyi yok diş çıkarma döneminde olur dedi üç öğün ağrı kesici vermişti
Birtosbikannesi1 eslemsiii öylede olmuyor ya tam 7 aylık bebeğim var hiç bir sıkıntısı yoktu genel kontrole götürdüm dr. Kulağına baktı enfeksiyon var dedi orta kulak. Halbuki ne ateş ne huzursuzluk hiç bir şeyi yoktu rastgele kontrolde çıktı şimdi antibiyotik başladık.
semaahmet Cnksncnsu benimkide solu tutauyordu meğerse dış cikarmis beyefendi dış olabilir cnm genellikle çocuklar kulaklariyal oynarmis