Hafsaninannesi_ Ay-segul17 Pazartesi gideceğim anne sütü aliyro bebeğim sadece öyle pek süt tuketmem ama bakalim
marimon Ben ne yaptımsa geçirememiştim sonra sebamed pişik kremi aldım bolca sürdüm konak olan yerlere biraz öyle kaldıktan sonra yıkadım hafif parmaklarımla kaldırdım o pulları sonra pir pak oldu canım doktorumuz demişti bana da
MelegimKizim Hafsaninannesi_ o konak degildir. Konak boyunlara inmez ki. Alerji mi acaba bilemedim. Doktor net bir sey soyler. Ustte kalsin
Alisaaaaa Hafsaninannesi_ Konak demiştiniz ama bunlar konağa hiç benzemiyor. Egzama sanki bir Dr a götürün isterseniz süt alerjisi olabilir bebeğinizin.
Ata20 Hafsaninannesi_ oy kıyamam kuzum ya, canım bu sanki konağa benzemiyor. Hiç oynamadan doktoruna götür. Benim bebeğinin uni bayb şampuana hassasiyeti var kullandığın ürünleri değiştir belki öyle bir sıkıntı vardır.
Sirnanne Hafsaninannesi_ canım bu Konak değil egzama yanda alerjiye de benziyor. Bizde inatçı bir Konak ve egzama da var Mustela’nın Cap Cream Konak kremini kafasına sabah sürüp akşam yıkıyoruz sonra tarakla tararken bütün kabuklar yumuşayıp kalkıyor. Bizim çok olduğu İçin tek seferde bitmedi ama biten çok var. Ayrıca egzama İçin çare iyice nemlendirmek ben arada anne sütü de sürüyorum yüzüneZ Yine de Pzartesi doktorun en doğrusunu söyler bol bol nemlendirici sür. Çok geçmiş olsun bebişler hiç hasta olmasın inşallah.
Helloduruko Hafsaninannesi_ kızımın sacinda vardı sonra kulak arkasinda oldu.Coresatin adinda bi losyon yazdi doktorumuz, kullandim 3 gun sabah aksam 4. Gun yikadim, taradim tertemiz oldu🌸😊
Dd1619 Hafsaninannesi_ tamam işte egzama bizimde öyleydi çok berbattı yüzü kulakları bile egzama olmuştu Bioderma intensive baume Krem fayda etti
Ayseerkav Dd1619 benim bebeğimdede egzama çıktı şuan yanaklarında dün eczaneden aldım sizinki kaç günde düzeldi acaba yada başka şeyler yaptınız mı
Dd1619 Hafsaninannesi_ ah yavrum kıyamam aynen böyleydi canım sarı sarı akiyodu bide.hemen o dediğim kremi kullanmaya başla faydasını göreceksin.ben bide uyuyunca suruyodum silemedigi için daha etkili oluyor
Alisaaaaa Hafsaninannesi_ bol bol yağlayın bebeyağı olur zeytinyağı olur yıkarken de saçlarını sık tarakla tarayın. Yüzünü de bol bol nemlendirin. Olmadı Konak şampuanı alın Dr muza danışarak
Hafsaninannesi_ Alisaaaaa zeytinyağı birkaç gündür sürüyorum ama arttı gibi bilemedim besliyor sanki daha da arttı
Alisaaaaa Hafsaninannesi_ resminizi yeni gördüm de egzamaya benziyor yüzündekiler. Benim kızımda da var süt alerjisi bir Dr a göstermenizde fayda var