Morfrenk Birkullanici YouTube dan bakın isterseniz buradan nasıl anlatırım bilemedim ama iğne benim daha kolayıma geliyor
Morfrenk 89Kbr çarşafta kalıyo tabi uzun süre tutarsanız ama köşelerinde kalıyor zaten bende o köşeleri zarf gibi katlayıp sarkmasınlar diye orasından yatağa tutturuyorum, görünmüyor yani. O yüzden önemsemiyorum
Oznurckose1 Birkullanici lastikli en mantıklı icatlardan biri bana göre bilseydim ilk evlendiğimde bu kdr kullanışlı olacağını tüm nevresiimlerimi 2li alıp çarşafını lastikli alırdım ayriyetten👍
89Kbr eSved hiç bakmadım sağol ya.. yıkar yıkamaz kırışmasın diye hemen geçiriyorum bende o çarşafı 👻
sonsuzmutlulukkk Morfrenk ayy inanmıyorum benim gibi varmış 😅lastikli almadan önce bende sen gibi yapıyordum eşim kızdı batcak bize diye 😅 sonra hep lastikli aldım
Morfrenk sonsuzmutlulukkk hahah🤣 ben yattığımız üste değilde kenarlarına iğneliyorum batma imkanı pek yok
Minikpandalarinannesi Morfrenk kız cidden 2 hafta aynı çarşafı kullanıyon mu 😀 ben evlendıgımde haftalık değiştir demişlerdi 4 sene oldu hala haftalık çarşaf takımı değişiyom 😅🤣
Morfrenk Minikpandalarinannesi kullanıyorum ne olmuş ki yani, bana da her koyun kendi bacağından demişlerdi bende kimsenin işine karışmıyorum😘
sonsuzmutlulukkk Morfrenk battı kaç defa eşimde zılgıt çekti bana imkanı oluyor eşime illaki batcak o iğneler 🙈😂
Rsiyavuz Morfrenk bende yapıyordum oyle ama biraz deli yattığım için hep yırtıldı çarşaf kenarları 🤦🏻♀️
Minikpandalarinannesi Morfrenk o ata sözünü bende biliyorum her hafta çarşaf değiştirmek iki çocukla baya zor gelıyo bana ondan sordum kullanıyon mu dıye işine karışmadım yanı 😉
Morfrenk Minikpandalarinannesi kullanıyorum evet insanlık hali her zaman olmuyor her iş. Tamam ben yanlış anladım o zaman 🤣💃
Minikpandalarinannesi Morfrenk önemli değil sonuc da fikir almak bende kullanabılırım ozman 1 hafta yerıne 2 hafta 😁 haftalık çarşaf mı yıkanır arkadaş 😂 bak şimdi kendime kızdım 4 senedır aynı oldugu için 😅 🤦♀️
Morfrenk Minikpandalarinannesi benim eşim çok terleyen biri de değil, işi de temiz bir iş gerek duymuyorum sürekli sürekli yani napiyim🤣🤣🤣
Hotic Birkullanici alta lastikli geçirmediği zamanki kadar kolay bozulmuyor ama ben biraz deli yatarım illa ki düzeltmek gerekiyor 😂 ama lastiksiz olanlara da lastik takılıyor 😄