Birkullanici Konumuz:çarşaf … hangisini kullanıyorsunuz , lastiksiz kullananlar kaymaması için neler yapıyor
Zhnce Birkullanici lastiksiz birsuru var ama hiç kullanmadım Evlendikten sonra lastikli aldim surekli ve onları kullanıyorum
Deletedmom_36 Birkullanici butun aldigim nevresim takimlari lastiksiz malesef renkleri uymaz diye lastikli alamiyorum☺️Nevresimlerk aticam kiyamiyorum🙄
alerjikbebekannesi haziranin25i aaa öyle oluyormuymuş yaa 😀 ben lastiksiz olanları kaldırdım lastikli alıp duruyorum sürekli 😂😂
Deletedmom_36 Ikrazumra19 nasil yapiliyot☺️Kayinpederim anliuor dikis nakistan hahaha ona yaptiririm😅😅
EgeveAlyaninannesi Deletedmom_36 bende takimlar bozulmasin diyordum ama nevresinin icinden en uygun rengi secip o renkten sade aliyorum yakisiyor oyle yapabilirsiniz 🤞
Hotic Birkullanici alta lastikli penye çarşaf üstüne nevresim çarşafı seriyorum. Hem yatak kirlenmiyor hem de üstteki çarşaf kaynıyor.
Hotic Birkullanici alta lastikli geçirmediği zamanki kadar kolay bozulmuyor ama ben biraz deli yatarım illa ki düzeltmek gerekiyor 😂 ama lastiksiz olanlara da lastik takılıyor 😄
annekuzusuuuu Birkullanici ceyizde aldığım nevresim takımınlarim hep lastiksiz köşede öyle bekliyor 😒 lastikli aldım sonradan daha rahat 👍
sonsuzmutlulukkk Birkullanicitabiki lastikli ne çektim lastiksiklerden 🤦 lastiksikleri yazın kullanıyorum pike gibi üstümüze rahat oluyor
Morfrenk sonsuzmutlulukkk benim için farketmiyor lastiksiz çarşafı 4 köşeden en kalın yorgan iğneleriyle yatağın kendisine iğnelerim, 2 hafta kalır💃
sonsuzmutlulukkk Morfrenk ayy inanmıyorum benim gibi varmış 😅lastikli almadan önce bende sen gibi yapıyordum eşim kızdı batcak bize diye 😅 sonra hep lastikli aldım
Minikpandalarinannesi Morfrenk kız cidden 2 hafta aynı çarşafı kullanıyon mu 😀 ben evlendıgımde haftalık değiştir demişlerdi 4 sene oldu hala haftalık çarşaf takımı değişiyom 😅🤣