Balyanaklikiz 58vildan Rabbim şifa versin, sizlere bağışlasın inşallah. Onlar güçlüler annesi korkma sen, sağsalim bebeğine kavuşup öpüp koklarsın 🤲
Alinduru 58vildan Allah şifalar versin minik yavruya en kısa zamanda sağlığına kavuştursun bir an önce size kavuştursun inşallah 🙏🏻🌸
58vildan [silindi] Defnolita Alinduru Amin Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez kerem Ali’yi eksik etmeyin dualarınızdan nolur 🤲🙏
Defnolita 58vildan rabbim şu mübarek günlerin yüzü hürmetine inşallah tez zamanda Şafi ismi ile şifa versin 🤲🏻
Tubameric 58vildan Allahım acil şifalar versin Allah yavrunuzu size bağışlasın.guclu olmaya çalış inşallah bir an önce iyi haberlerini alırsınız
Pixel 58vildan acil şifalar dilerim canım bebekler çok güçlü oluyorlar ben eminim çok hızlı iyileşecek en kısa zamanda sağlığına kavuşsun inşallah 🙏🏻
58vildan Pixel inşallah canım güçlü olmaya çalışıyorum ama dile kolay 24 gün benimleydi o kadar alışmışım ki varlığına 6 gündür yogunbakımda biraz daha toparladım şifa bulsun da telafi ederiz bu günleri de yeter ki iyi olsun