58vildan Kcr inşallah kuzum bu da geçsin inşallah çocuğum da benimle aynı kaderi yaşamasın bilirim ne zor oldugunu duanızı eksik etmeyin kuzumdan nolur 🤲
58vildan antropologanne Allah razı olsun kuzum şuan tek yapabildiğim dua edip istemek çok teşekkür ederim 🙏
Timurunannesi 58vildan rabbim safi adıyla şifa versin inşallah. Tez zamnda sağlığına kavuşsun.minicik daha o rabbim yardım eder inşallah
Bournemount 58vildan büyük bir sınav veriyorsun.okurken tüylerim diken diken oldu.iyi düşünelim iyi olsun.bebeğin sağlıkla evine gelecek ben inanıyorum ❤️
58vildan Bournemount Allah razı olsun canım çok şeyler diyesim geliyor hüngür hüngür ağlamak istiyorum ama Allah’ın dediği olur Vildan diyip güçlü durmaya çalışıyorum Rabbim sağlığıyla ordan cıkartabilmeyi nasip eylesin inşallah 🤲🤲🤲
Hld61 58vildan Rabbim şifa versin kuzucuğa bebekler çok daha güçlü benim kızım erken Doğdu 45 gün yoğun bakımda yattı çok şükür şimdi iyi 😊 senin de yavrun iyi olacak namazımdan sonra dua edeceğim yine 🙏
58vildan Hld61 Allah razı olsun 🤲 Rabbim inşallah bir daha ayrılık yaşatmaz sizede bizede o 45 gün nasıl geçmiştir size bana bu 5 gün bile o kadar fazla geliyor ki 🥺
58vildan Kerimaydeniz91hotmail Allah razı olsun canım Rabbim hiç bir bebeğe çocugu keder hastalık göstermesin Annelerinden ayrı koymasın inşallah