sagsbry 58vildan çok geçmiş olsun Bitanem rabbim şifa versin inşallah 🤲🏻 bebeğine sağ salim kavuşursun inşallah 🌼
58vildan Hatce1344zm hala hastanede yatıyor 2 tane kalp hastalığı bulundu ilaç tedavisi yapılıyor bilmiyorum sonrası nasıl olacak detaylı birşey söylenmedi
limonlucikolataa @58vildan canım çookkk geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin inşallah.🤲🏻 Merak etme bebekler çok güçlü atlatacaktır inşallah senin yavrunda. Tez zamanda kavuşun 🌸
58vildan limonlucikolataa inşallah amin canım Allah razı olsun cuma günü gördüm bebeğimi çok şükür rahattı keyfi yerindeydi içim çok rahatladı dermansız hastalık değil çok şükür ameliyat olur geçer Rabb’im kimseye dermansız dert vermesin 🌸🤲
58vildan Yusufalim limonlucikolataa Amin kızlar Allah razı olsun inşallah sağlığıyla tez vakitte kavuşurum oğlumla
limonlucikolataa @58vildan aynen öyle canım aminnnnn Rabbim tüm hastalara şifa versin evlatla sağlıkla sınamasın 🤲🏻🤲🏻
58vildan KIZLAR HEPİNİZE AYRI AYRI YAZAMIYORUM OĞLUM BUGÜN TABURCU OLDU YAKIN KARDİYOLOJİ TAKİPLİ OLUCAZ. AMELİYAT OLACAK BÜYÜK İHTİMALLE, OLSUN SAĞLIKLI OLSUNDA AMELİYAT OLSUN… RABBİM DERMANSIZ DERT VERMESİN İNŞALLAH HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN 🤲