-Alaz2020- 3melekannesiii gelişimi geriden geliyor dediler son haftalarda. Minyon olacak dediler hiç de öyle değil. Boyu uzun kilosu da gayet iyi.
3melekannesiii -Alaz2020- sonradan tabiki toplanmıştır cnm Allah bagıslasın bende oglumu 38 de 2900 dogurdum ama geri demişti doktor oysaki 35 e kdar hep 1 hafta önde diyolardı inşallah bu bebegim de öyle sorun yasamam
Elifaydn 3melekannesiii 40+1 de 3700 dü tam ama duyan herkes sanki 4 kilo doğurmuşum gibi şiştir o şiştir demişti 😂
-Alaz2020- 3melekannesiii bana da öyle demişlerdi, bir sorun olmaz inşallah sağlıkla doğsun yavrunuz.😊
Sinemes 3melekannesiii Yok canım gelişimi gayet güzeldi, bana çekmiş kızım zayıflık konusunda. Şimdi 6 aylık olduk çok şükür kilosu yerinde🤲🏻❤️
2bebeannesiii 3melekannesiii Cümlemizin evladını kuzum 🤲 Doğumda nefes alamadım kızımın kalbi duruyodu aklıma geldikçe yine nefesim daralır .
3melekannesiii Haticelif bazen etrafa kulak asmamak gerekiyor sağlık acısından sorun yoksa normal her zamana beklenmeli diye düşünüyorum
Haticelif 3melekannesiii iyi güzel düşünüyosun da hamilelik kafasıyla o korkuyla düşüncelerin bazen çakışıyo hele bi de önceki bebeğini kaybettiysen..