3melekannesiii Sinemes masallah Allah bagıslasın Bi kaç arkadas daha var siz gibi o haftada minnak dogum yapan tek sorum su genel olarak sizde farketmişsiniz kilolu bebişler dogmus size gelişim geriliği var vs diyen oldu mu doktorlardan
Sinemes 3melekannesiii Yok canım gelişimi gayet güzeldi, bana çekmiş kızım zayıflık konusunda. Şimdi 6 aylık olduk çok şükür kilosu yerinde🤲🏻❤️
Haticelif 3melekannesiii 40+2 de kendi isteğimle sezaryen oldum canım bayram zamanına denk geldi son günlerim her gelen kordonu dolanır yok kaka yapar diye korkuttu baktım gelmiyo yattım bıçak altına 🤷🏻♀️
3melekannesiii Haticelif bazen etrafa kulak asmamak gerekiyor sağlık acısından sorun yoksa normal her zamana beklenmeli diye düşünüyorum
-Alaz2020- 3melekannesiii gelişimi geriden geliyor dediler son haftalarda. Minyon olacak dediler hiç de öyle değil. Boyu uzun kilosu da gayet iyi.
3melekannesiii -Alaz2020- sonradan tabiki toplanmıştır cnm Allah bagıslasın bende oglumu 38 de 2900 dogurdum ama geri demişti doktor oysaki 35 e kdar hep 1 hafta önde diyolardı inşallah bu bebegim de öyle sorun yasamam
Elifaydn 3melekannesiii 40+1 de 3700 dü tam ama duyan herkes sanki 4 kilo doğurmuşum gibi şiştir o şiştir demişti 😂
-Alaz2020- 3melekannesiii bana da öyle demişlerdi, bir sorun olmaz inşallah sağlıkla doğsun yavrunuz.😊
2bebeannesiii 3melekannesiii Cümlemizin evladını kuzum 🤲 Doğumda nefes alamadım kızımın kalbi duruyodu aklıma geldikçe yine nefesim daralır .
Haticelif 3melekannesiii iyi güzel düşünüyosun da hamilelik kafasıyla o korkuyla düşüncelerin bazen çakışıyo hele bi de önceki bebeğini kaybettiysen..