motherthea Oykuhulya_031220 çok güzel kilo aldırıyor tadı da güzel deneyin bi bulmak zor ama biraz ben zor buldum firmayı aradım vs öyle Temin ettiler
Oykuhulya_031220 motherthea aldım bugün denedim de içti gayet güzel ama her zamanki gibi bolca kusuyoruz tabi
Prens_annesi2_5_20 Oykuhulya_031220 gene iyi içiyorlar yavrucaklar valla gerçekten kötü ağzıma alamıyorum ben Bi kere baktım midem bulandı
Oykuhulya_031220 Prens_annesi2_5_20 aynen öyle. Bende bakayım dedim ama yok yani içilecek gibi değil ☺️
Meteninanne Oykuhulya_031220 meme+mama gittiğim dönemde golden goat keçi sütlü mama kullanmıştık alerji yapmamıştı canım bizde
Prens_annesi2_5_20 AyzAli bir ay kadar evet ama ondan sonra mama oldu tamamen 5 ay emdi kesintisiz canım sonradan alerji azınca beni reddetti
Mervedenizkrn Oykuhulya_031220 ben kullanmadim pekmez de alerjik.bebekperde alerjinyaoabiliyor cok icmez zorlanirsaniz vanilya cubugu alin aktardan su kaynarken cubukla kaynatin sonra iliyinca mamayi katin demisti doktor
Oykuhulya_031220 Mervedenizkrn evet çok kişi aynı şeyi söyledi. Denemekte fayda var. Bende alıp deneyeceğim.