Annesizanne Endoplazmikbirkulum ben ince halı kullanıyorum makinaya atılabilir o güzel ondan alın kilim kayar
hayatbuiste aybukemom öyleyse ne ala. Müstakil evde dilediğimi yaparım. Ama apartmanda çat çat silkeleyen çok kişi var. İnsan neye uğradığını şaşırıyor yahu.
aybukemom hayatbuiste yaa evet apartmanda pek hoş olmuyor ama ben bazen alt katımdaki kadının camı kapalıyda mutfak oenceresinden tozluları çırpıveriyorum ama üst komşum yumurta kabuklarını bikere kafama çırptı🤣
Endoplazmikbirkulum hayatbuiste bizde sitenin 5.katından çırpmıyoruz heralde? Tek katlı müstakil evimde oturuyorum kendi bahçeme ara sıra silkerim kime ne?? Sen süpürünce çok mu elit oluyorsun?
Endoplazmikbirkulum hayatbuiste o zaman sormadan eski zaman işler gibi çat çat çırpmayın diye eleştirmemek gerek değil mi? İyi günler
Gunes55 Endoplazmikbirkulum oglan yemeye basladi. Ince bi hali gibi bisey vardi once onu kaldirip kilim serdim. Sonra baktim olmuyir kilimi de kaldirdim. Yerde hicbisey yok. Kafam rahat valla. 🤣 hicbise serme kaldir gitsin 🤣🤣
Endoplazmikbirkulum Gunes55 ay öyle de olmuyor ki ıslanıyor yerler sil dur. En iyisi bi kilim atayım dediydim Oda kayar diye tereddütteyim
Endoplazmikbirkulum fistikcisahap hmm onzaman yine kaydırmaz olanlardan alayım. Normal halı da sevmiyorum mutfakta