MotherQueen Endoplazmikbirkulum yani öyle ahım şahım kaymıyor mutfakta koşmuyorsanız bir sıkıntı olmaz 🙈😁
hayatbuiste Ben kilim hiç kullanmadım, bilemicem ama şu balkondan camdan hali kilim silkelemeyin yahu. Eski zaman işler gibi çat çat, ne gerek var.
Endoplazmikbirkulum hayatbuiste bizde sitenin 5.katından çırpmıyoruz heralde? Tek katlı müstakil evimde oturuyorum kendi bahçeme ara sıra silkerim kime ne?? Sen süpürünce çok mu elit oluyorsun?
fistikcisahap Endoplazmikbirkulum kilim hiç kullanışlı olmuyor. Ne kadar çırpsan da yıkasanda makineyle çektirsen de tüleriyor kayıyor ve mutfağı olduğundan basit gösteriyor. Zamanında özenerek aldım hepsini attım
Endoplazmikbirkulum fistikcisahap hmm onzaman yine kaydırmaz olanlardan alayım. Normal halı da sevmiyorum mutfakta
Annesizanne Endoplazmikbirkulum ben ince halı kullanıyorum makinaya atılabilir o güzel ondan alın kilim kayar
hayatbuiste aybukemom öyleyse ne ala. Müstakil evde dilediğimi yaparım. Ama apartmanda çat çat silkeleyen çok kişi var. İnsan neye uğradığını şaşırıyor yahu.
aybukemom hayatbuiste yaa evet apartmanda pek hoş olmuyor ama ben bazen alt katımdaki kadının camı kapalıyda mutfak oenceresinden tozluları çırpıveriyorum ama üst komşum yumurta kabuklarını bikere kafama çırptı🤣