MerveDerki TospikOglusum olur mu kuzum ne kusuru ☺️ seninki kaç aylıktı ? 🙈 Ben genelde bi kaç gün önceden başlıyorum yani 8. Ay diyosa tam 8.aya girdiğimiz gün değil bi kaç gün önceden başlıyorum ☺️
TospikOglusum MerveDerki yok canm zaten bende makarnaya falan 8ay dolmadan bu ayın sonuna doğru yavaş yavaş başlarım.srn nezman verdin makarna,mercimek falan?
MerveDerki Humi çıkarıyo çıkarmasına ama sancı falan olursa diye korktum ama gaz yapmıyomuş genel olarak kimsede o yüzden sıkıntı yok 😃🤷🏻♀️
QueenBeee MerveDerki bebekten bebeğe değiştiğini düşünüyorum gene de bir iki çay kaşığı tattır bence çocuğuna 😊😊
Civciv3535 MerveDerki benimki 6 ay 14 günlük çorbasına 2 küçük baş atıyorum sorun olmadi, sen rahatlıkla verebilirsin ay olarak
MerveDerki TospikOglusum makarna vermedim daha bende mercimek bir iki defa ancak vermişimdir oda kaşığın ucuyla o çok gaz yapar kıvrandırır diyolar vermiyorum o yüzden daha
TospikOglusum MerveDerki mercimek aynen öyle bende korkuyrm bakalım nezman vericem olmazsa bende baya bı bekleyeyim mercimeği elinde sonunda yer yani 😄😄
TospikOglusum MerveDerki ya nssil verdin peki?bak ben sebze çorbasının içine koyuyirum birde havuçla pişirip az zeytinyağı koyup çatalla ezip veryrm ikisinide yiyor dene istersen👍😉