MerveDerki Kızlar 8 aylık oğluma brokoli yedircektim fakat araştırdım çoğu yerde erteleyin biraz daha yetişkinlere bile gaz yapıyo falan yazmışlar bi kaç yerde de 6. Aydan itibaren verilebilir yazmışlar napcam ben şimdi? 🤷🏻♀️
Eesay MerveDerki deneyebilirsiniz. Ben veriyordum 6 aylıkken. 8 aylık olmuş zaten bebeğiniz, artık çok sorun yaratmaz🌸
Yagizim2020 MerveDerki Doktorumuz gaz yapacak besinleri öğlen verin sıkıntı olmaz dedi zaten bu besinlere de alışmaları gerekiyor brokoliyi biz de hep yiyoruz sorun yapmadı hiç☺️
MerveDerki Eesay ya bende öyle biliyodum çoğu yerde vermeyin falan diye görünce tedirgin oldum ☺️ vereyim o zaman teşekkür ederim. Peki ilk olarak vericeğim için haşlamak daha mı iyi olur ?
Eesay MerveDerki bence de haşlayarak verin. Hem alerji durumuna bakarsınız. Benim oğlum çok seviyor yoğurtlu, öyle de deneyebilirsiniz🌸🌸
MerveDerki Eesay Tamamdır o zaman teşekkür ederim haşlayıp verelim bakalım inşallah sıkıntı yaratmaz ☺️ evet oda olabilir aslında onuda denerim ♥️
AnestezikAnne Ben veriyorum 6 ay 20 günlük buharda haşlayıp eline veriyorum severek yiyor alerji yada gaz yapmadı bizde
MerveDerki AnestezikAnne öyle mi oh afiyet olsun kuzuya 🤗 bende haşlıyorum şimdi canım vericem inşallah
Balkupum2505 MerveDerki skntı yapmaz diye dusunuyorum ya 6 aylikken veren bile var 😊 verdikten sonra yatirmayin oturtun oynasın hemen yatarsa yapabilir gaz aklinizda bulunsun 🤗 afiyet olsun kuzucuga
MerveDerki Angars bendr patates yediriyorum devamlı ama hiç gaz yapmadı bizde 🙄 brokoliyi haşlıyorum bakalım vercem bende inşallah 🤗
Angars MerveDerki ben sabah yedirdim bu saat oldu daha hic gaz cikartmadi 🙋 nasil vereceksin corba olarak mi
MerveDerki Angars afiyet olsun kuzuya 🤗 yok önce haşlayım dedim kuzum deniycez ya hem daha iyi olur diye düşündüm
MerveDerki Yagizim2020 anladım canım evet elbet bi gün yicekler bari o zaman zorlanmasınlar azar azar şimdiden verelim
TospikOglusum MerveDerki cnm ben 6.5aylikken vermeye başladim sebze çorbasının içinde severek yiyor oğlum🤗👍