Eesay MerveDerki deneyebilirsiniz. Ben veriyordum 6 aylıkken. 8 aylık olmuş zaten bebeğiniz, artık çok sorun yaratmaz🌸
MerveDerki Eesay ya bende öyle biliyodum çoğu yerde vermeyin falan diye görünce tedirgin oldum ☺️ vereyim o zaman teşekkür ederim. Peki ilk olarak vericeğim için haşlamak daha mı iyi olur ?
Eesay MerveDerki bence de haşlayarak verin. Hem alerji durumuna bakarsınız. Benim oğlum çok seviyor yoğurtlu, öyle de deneyebilirsiniz🌸🌸
MerveDerki Eesay Tamamdır o zaman teşekkür ederim haşlayıp verelim bakalım inşallah sıkıntı yaratmaz ☺️ evet oda olabilir aslında onuda denerim ♥️
AnestezikAnne Ben veriyorum 6 ay 20 günlük buharda haşlayıp eline veriyorum severek yiyor alerji yada gaz yapmadı bizde
MerveDerki AnestezikAnne öyle mi oh afiyet olsun kuzuya 🤗 bende haşlıyorum şimdi canım vericem inşallah
Balkupum2505 MerveDerki skntı yapmaz diye dusunuyorum ya 6 aylikken veren bile var 😊 verdikten sonra yatirmayin oturtun oynasın hemen yatarsa yapabilir gaz aklinizda bulunsun 🤗 afiyet olsun kuzucuga
MerveDerki Angars bendr patates yediriyorum devamlı ama hiç gaz yapmadı bizde 🙄 brokoliyi haşlıyorum bakalım vercem bende inşallah 🤗
Angars MerveDerki ben sabah yedirdim bu saat oldu daha hic gaz cikartmadi 🙋 nasil vereceksin corba olarak mi
MerveDerki Angars afiyet olsun kuzuya 🤗 yok önce haşlayım dedim kuzum deniycez ya hem daha iyi olur diye düşündüm
Yagizim2020 MerveDerki Doktorumuz gaz yapacak besinleri öğlen verin sıkıntı olmaz dedi zaten bu besinlere de alışmaları gerekiyor brokoliyi biz de hep yiyoruz sorun yapmadı hiç☺️
MerveDerki Yagizim2020 anladım canım evet elbet bi gün yicekler bari o zaman zorlanmasınlar azar azar şimdiden verelim
TospikOglusum MerveDerki cnm ben 6.5aylikken vermeye başladim sebze çorbasının içinde severek yiyor oğlum🤗👍
TospikOglusum MerveDerki ver ver korkma bende başlamadan çok korkuyordum.ek.gidadan şimdi 7 ay 12 günlük soğan ,sarımsak falan hep koyuyorum çorba ve yemeklerine tabikide tuz ve şeker yok
MerveDerki TospikOglusum evet soğan sarımsak falan bende koyuyorum bence sarımsağı yemesi lazım zaten ilk önce ama bilmediğim şeylerdende korkuyorum işte