AlpAnnesi94 MerveDerki ben ek gıdaya başladığımda yedirdim şuan 6.aydayız havucla haşalayıp çorba yapıp yediriyorum
AlpAnnesi94 MerveDerki evet doktor kontrolüyle 5.ayda başlamıştım 3 gün kuralıyla doktorun ver dediği herseyi verdim brokoli de vardı listede
MerveDerki Pares ne güzel canım ☺️ evet bende vericem sıkıntı yaratmıyomuş verilmemesi gerekiyo zannediyodum
H-15 MerveDerki ben 6 buçuk aylık bebeğime veriyorum evet gaz yapıyo huzursuz oluyo. Ben de okumuştum 8. Aya kadar karnabahar ve brokoliyi bekletin diye. Doktoruna sordum doktor beklemeye gerek yok 8. Ayda da versen yine gaz yapacak mevsimi geçmeden vermelisin dedi.
MerveDerki H-15 evet biraz önce onu söyledim bende elbet bi gün verilcek şimdiden azar azar verelim ki sonra birden yiyince sıkıntı olmasın
Begonvillll MerveDerki ilk tadım yaptığımız sebze ☺️ Allaha şükür gaz falan yapmadı rahatsız etmedi bebeğimi
TospikOglusum MerveDerki bizim doktorumuz 7ayliktan sonra korkma artık 3kuralini bırak dedi bizde öyle yaptık.sonucta mevsimi geldiğinde diğer yiyecekleri denemiycez ona güç mü yeter😄kıymaya falanda hasliycam ayın 20sine doğru .balıkta 8ayliktan sonra makarna falanda ozman veriwcm oyle
MerveDerki TospikOglusum ben kıyma et falan azar azar vermeye başladım köfte yaptım oğluma özel ondan yediriyorum çok seviyo ama makarna falan denemedim daha 😃
AlpAnnesi94 MerveDerki Çok az veriyorum zaten yarın çay bardağını aşmıyo en fazla o kadar. Zaten püre,çorba halinde ☺️çok şükür bişey olmadı.
Busrabektas MerveDerki o biraz bebeğin kendisine göre değişir, ben veriyorum 6 aylık çok şükür gaz da yapmadı, aksine kaka çıkışını kolaylaştırıyor deneyebilirsiniz gaz yaparsa bırakırsınız.
MerveDerki Busrabektas ya evet aslında doğru söylüyosunuz her bebek farklı olduğu için belli olmuyo hiç bişey 🙄 deniycem artık. Sizde mi haşlayarak veriyosunuz ?