birfincantuzruhu Ayserose61 kırmızı alerjik olduğu bariz belliydi 3 haftayı geçti diyetteyim mukus azaldı döküntüler azaldı. Doktorla mutlaka görüş varsa diyete başla
Ayserose61 birfincantuzruhu gaita testi yaptı ama süt alerjisi teşhisi henüz koymadı diyet için kan sonuçlarını bekliyor onun yerine relaktaz verdi şimdilik . Siz de de ıkınma sorunu var mı ve çok sık kaka yapoyor mukuslu
Busra3246 Momandminnos maflor çok iyi geldi bize ve uykuya geçiş süresini de azaltı çok mırıldandığı zaman veriyorum 10 dakika da uyuyor
Beyaban Mavi maflor kullaniyoriz bizde. Kizim saatlerce ıkınır kakasini yapamazdi. Simdi cok sukur hic o sıkıntımız kalmadi. Çok rahatlatti.
Hepoyleolurzaten Momandminnos 6 aya kadar kullandım benimkiler çok gazliydi çünkü ve kabizlik çok çekiyordu denedim bıraktığımda zorlaniyorduk o yüzden 6 ayında bıraktım
Organikumos Momandminnos biogaia probiyotiktir gaz ilacı değil ama çok faydalı bağırsak düzenlemede uzun vadede yararları çok.
Sevilay80 Momandminnos benım bebegım 4 aylık ılk dogdugu gunden beri turuncu maflor kullanıyorum cok memnunum
Momandminnos Sevilay80 bize de bi ara mavi verdiler işe yaramadı bugün tekrar turuncu aldırttım ya bakalım inşallah fayda görürüz aç mı veriyordunuz siz tok mu
Momandminnos Ayserose61 yani her bebek farklı burda fikir alıyoruz birbirimizden ama bi bebeği pamuk gibi yaparken öteki bebeğe yaramayabiliyor malesef
Sevilay80 Momandminnos sabah kalkınca veriyorum sıseyı sallaman gerek iyice ama canım 6 damla veriyorum ben
Ayserose61 Momandminnos kesinlikle öyle ama gaz ilacı kullanıncaya kadar ıkınma sorunu yoktu evet gazı vardı sürekli ağlıyordu . Ama tabi bizim alerji olmak ihtimalimizde yüksek