Momandminnos birfincantuzruhu biz mafloru kullanıyorduk fakat gazı bitti diye bıraktık ama gel görelim bitmiyor aynı zamanda relactaz verdi doktor süt alerjisi için
birfincantuzruhu Momandminnos zaten alerjiden dolayı gazları bitmiyor yavruların 🤦♀️ Momandminnos mavi olanı hala kullanıyorum
Mirayslck Momandminnos Benim doktorum ikinci bi damla vermedi Linex bakso kullanıyoruz .Oysa ne hevesle gitmiştim belki şu gaz illetinden kurtuluruz diye .
birfincantuzruhu Ayserose61 mukuslu kakasi aşırı gazi vardı yüzünde döküntüler ve yeşil kaka ve ishal vardı. Kaka Testi yapıldı çıktı.
Ayserose61 birfincantuzruhu nasıl döküntüler acaba bizimdi aynı aşırı ıkınıyor mukuslu olalı kakası geçti mi peki şuan şikayetlerin vallahş çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum
birfincantuzruhu Ayserose61 kırmızı alerjik olduğu bariz belliydi 3 haftayı geçti diyetteyim mukus azaldı döküntüler azaldı. Doktorla mutlaka görüş varsa diyete başla
Ayserose61 birfincantuzruhu gaita testi yaptı ama süt alerjisi teşhisi henüz koymadı diyet için kan sonuçlarını bekliyor onun yerine relaktaz verdi şimdilik . Siz de de ıkınma sorunu var mı ve çok sık kaka yapoyor mukuslu
Busra3246 Momandminnos maflor çok iyi geldi bize ve uykuya geçiş süresini de azaltı çok mırıldandığı zaman veriyorum 10 dakika da uyuyor
Beyaban Mavi maflor kullaniyoriz bizde. Kizim saatlerce ıkınır kakasini yapamazdi. Simdi cok sukur hic o sıkıntımız kalmadi. Çok rahatlatti.