attbianne Momandminnos ikiside probiyotik biogaia daha çok kullanılıyor sanırım ben 3 unude kullanmadım bilemiyorum
birfincantuzruhu Momandminnos biz bio kullanıyorduk çokta memnundum ama süt alerjisi çıkınca doktorum laktoz var maflora geçelim dedi değiştirdi maflor da fena değil ama bio daha etkiliydi sanırım. O yüzden biogaia
Momandminnos birfincantuzruhu biz mafloru kullanıyorduk fakat gazı bitti diye bıraktık ama gel görelim bitmiyor aynı zamanda relactaz verdi doktor süt alerjisi için
birfincantuzruhu Momandminnos zaten alerjiden dolayı gazları bitmiyor yavruların 🤦♀️ Momandminnos mavi olanı hala kullanıyorum
Mirayslck Momandminnos Benim doktorum ikinci bi damla vermedi Linex bakso kullanıyoruz .Oysa ne hevesle gitmiştim belki şu gaz illetinden kurtuluruz diye .
birfincantuzruhu Ayserose61 mukuslu kakasi aşırı gazi vardı yüzünde döküntüler ve yeşil kaka ve ishal vardı. Kaka Testi yapıldı çıktı.
Ayserose61 birfincantuzruhu nasıl döküntüler acaba bizimdi aynı aşırı ıkınıyor mukuslu olalı kakası geçti mi peki şuan şikayetlerin vallahş çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum