1tinybean Busra9290 Bence de kendinize kızmalısınız. En önemlisi de Allah’ın yarattığına çirkin diyebilme cüretinde bulunabildiğiniz için kızmalısınız
Begumcan 1tinybean kadın lohusa sendromunda dediğiniz lafa bakın. Gerçekten kadınların düşmanı yine kadınlar 🤷🏻♀️
GozdemHilal 2900 minicik bebeğim kuck bebeklerden ziyade tombik bebekleri çok severdim ama evladımin kaşı, gözü,dudağı bambaşka geliyor.Benim olduğu için herşeyden önce 😍Ayrica bebekler daha çok değişir böyle düşünmeyin.
Adeviyee Busra9290 sudan çıktı ne bekliyordun çirkin olacak tabi 😊 canım insan bebek doğunca bocalıyor olur öyle şeyler ama çok güzel gelecek yakında hatta hiç bir bebek o kadar güzel gelmeyecek 🥰
Emine_ytas Busra9290 lohusalik psikolojisi insana herseyi dusunduruyor..lohusa arkadaslarimin omzuna dokunup sadece “gececek” demek istiyorum..gececek ve dunyanin en guzel cocuguna sahip oldugunun farkina varacaksin..😊
Neslihangrka Busra9290 yeni doğmuş bebekler biraz da zayifsa çirkin gözükebilir ama kilo aldıkça değişiyorlar benim oğlumda çok çirkindi 😀küçücük doğdu 2900 gr 1 2 ay sonra cok fazla degisti buyudu kilo aldi toparlandi şimdi 2 buçuk yaşında çok da yakışıklı 🤗
AlpAnnesi94 Busra9290 Şuan lohusasın ve bebeğin de bir suyun içinden çıktı daha kendine gelemedi şiş her yeri belli bile değil. Bende doğdu bu ne kara kuru bişeymis diye içimden geçirmiştim çok küçük ve teni esmerdi hiç bana benzemiyo benim mi bu diye düşündüm. Lohusa psikolojisi çok zor. Sonra o kara kuru şey büyüdü veee beyaz tenli sarışın bir yakışıklı olduuu. Ki kara kuru kalsa da severdim o benim parçam zamanla alışacaksın ama ilk doğduğu zamanlar insan tuhaf şeyler düşünüyo anne olduğunu anlayacaksın o zaman gözüne dünya güzeli gelecek.😊
Alpyas Busra9290 bende oğlum doğduğunda çirkin diyordum ama onun çirkinliği bile güzel geliyordu çirkinse çirkindir kendinize kızmanıza gerek yok çirkin olması sizin canınız olduğu gerçeğini değiştirmez ☺️
Elfydr Busra9290 bebeklerin hepsi güzel hepsi mis kokuludur. Biraz kucuk buruşuk vs oluyorlar ama toparlayacak. ( benim kızım öyleydi nasil büyüyeceksin sen derdim hep ) simdi benim için dunya güzeli iki evladım da.
Zerin1234 Busra9290 yaa bebekler hepsi birbirinden güzel mesela benn doğarken anneme maymunun yavrusuylamı karıştırdın demişler o kadar ki esmer türlü bir bebekmişim ama gel gör şimdi bebek gibi güzeller güzeli kadınım 😂😂🤭🤭
Mircet Busra9290 canım bol bol kuran aç dinle iyi gelir olur mu şey öyle her bebek dünyanın en güzel bebeği masum minicik
Begumcan Busra9290 benim bebeğim de doğduğunda domates yanaklıydı, şimdi 2 aylık beyaz tenli bir güzellik oldu. Herkese yavrusu en güzeli görünürmüş, ben anne filtresi diyorum. Yakında anne filtresi gelecek size de 😘
Afa Busra9290 hiç kızmayın bence karmaşık psikolojinin sebebi maalesef. E birazcık da çirkin oluyor zaten yeni doğan bebekler 😃 40 çıksın bişeye benziyor şişi iniyor sarılığı geçiyor boş bakışları gidiyor her günü daha güzel olacak🙏
birfincantuzruhu Busra9290 çirkin bebek yoktur lohusa anne vardır. lohusalık geçer bu defa pişmanlık başlar. Deme öyle deme evlat candır canının parçasıdır 🥰