Yesilcay Busra9290 bı arkadaşımda kızı doğduğunda çok çirkin kucağıma almak istemiyorum diyodu yani biraz babasına benzediği için kız bebek güzelliği uoktu Allah var şimdi yalan soyleyemm ama şuan 5 yaşında ve fıstık gibi o kadar güzel bı yüzü varki bakmaya doyamassin.senn bebeğinde oyle olacaktır 😘😘benm.2 tane oğlum var biri 2 yaşında biri 3 aylık büyüğün yenidoğan fotolara bakıyorum ne kadar cirkinmis diyorum 😅😅o zamn öyle gelmiyodu tabi 🤗
MasalMomy Busra9290 Ah bu lohusalık ne zor şey 🤦🏻♀️ Üzülme arkadaşım geçecek biraz sabır biraz gayret ❤️ Bu zor günler geçecek ve dünyanın en eşsiz varlığının tadını alacaksın ❤️
laktas Busra9290 benim bir arkadaşım da bebeğini çirkin görüyordu. İnanamamıştı bebeğinin o olduguna. Şu an diyorki depresyondaymısım. benim bebeğim bana cok güzel gelmişti. Şimdi bakıyorum o kadar da değilmiş diyorum. Şu an daha tatlı bi şey.
Adayildiz Busra9290 lohusalik geçicek bakis acik duygularin herseyin suan karmancorman dusunme boyle şeyler kendini rahatlatmaya çalış