Eise KardelenYB ya çok sevindim benim bebeğim 36 günlük daha şimdiden 2 kutu mama bitirdik :( emiyor olan sütümün hepsini içiyor ama sütüm yetmiyor aç kalıyor resmen mecbur mama veriyorum
KardelenYB Eise bende öyleyim canım 4 aylık kızım mama meme gidiyoruz hala mamayı kesemedim orası ayrı ama azalttım bu arada sadece buna da şey etme bol su ıc bol yesılllık ye ekstra olarak
bburcu Birhemsireanne__ 3 kutu aldım 2.kutudayım ilkini 4 günde bitirdim gidip gelip kaşıklıyorum resmen 😂 sütü attırıyor kesinlikle 🙏🏻
Fulyaa07 bburcu öğün olarak yada aç yok olarak önemi var mı bende almayı düşünüyorum teşekkür ederim bu arada cevaplandığınız için 😊
Eise Yagmursonrasitoprakkokusu evet hiç umudum yoktu sma yaradı . Sütüm arttı ben toprak doğal olanı aldım o bitti Migros olanı aldım ikisinin de etiketinde eymen yöresel gıda tarafından üretilmiştir yazıyor . Aklınızda olsun bi fark yok yani
Yagmursonrasitoprakkokusu Eise çok teşekkür ederim. Ben de toprak doğal sitesinden sipariş vereceğim şimdi. Migros sanal markette bulamadım. Uğut tatlısı yazınca çıkmıyor, farklı bi şeklide mi aratmam gerekiyor acaba?