Linam6868 Birhemsireanne__ Bende alırım insaAllah bu hamileliğim de 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum Rabbim ömür verirse kızım da 3 4 aylıkken emzirmemistim
OyaGny Birhemsireanne__ gerçekten faydasını gördünüz mü acaba benimde sütüm az bebek istemiyor mamayla besliyorum faydası varsa bende almak istiyorum
1prens1prensesannesii Birhemsireanne__ oğlum 9 aylık 2 aylık ta hamileyim.. Hamile kalınca sütüm azaldı oğlum azıcık emip çekiliyor bende artırmak isterim umarım işe yarar aldırayım hemen
SedAsel66 Birhemsireanne__ trendyoldan sipariş verdim şu an inşallah işe yarar uyuma öncesi mamadan kurtuluruzzzz teşekkürler güzel anne💕
Birhemsireanne__ SedAsel66 İnşallah bursda cok yazılıyordu memnun kalınca önermek iatedm belki birileri faydalanır
ECAA Birhemsireanne__ anlayamadgm acikcasi dun ve bugun yedim yani bol suda tüketiyorum sagim yapmadgm icin göremiyorum yani
KardelenYB Birhemsireanne__ içeriğinde neler var ayrıntılı yazar mısınız yada cekığ arar mısınız süt alerjimiz var da ona göre alırım