Mom080 ElifTGM özele gel atayim yani annem babama sor üzdün beni bir de Kürtlerin 3 kişiden birinin adı nupelda
Mom080 ElifTGM iki isim koymuşlar ben bunu tercih ediyorum diğerini demiyeyim hiç😀 nupelda yeni açan çiçek tomurcuk anlamında
ElifTGM Minikkusss biz@mutluanneleriz.coma gmailden şimdiki kullandığınız adınızı ve değiştirmek istediğiniz adı yazıyorsunuz
Nik_mik_yok Mom080 aynen bu daha datlı olmuş, çörekotu yağını direk içebilirsin, saçına ve tırnağına sürebilirsin,salatada kullanabilirsin. Kilo vermek için aç karna , kilo almak için tok karna kullanılır
Nik_mik_yok Mom080 benim abim aktar , kendi çekip satıyor çörekotu yağını. Böyle soğuk sıkım alırsan daha faydalı .diğer türlü hazır şişelerde zeytinyağı ile karıştırıp satıyorlar
ElifTGM Mom080 yav ben senin ismini unuttukça nutella diyimmi 😂 yeminle hiç duymadım. Bir baktım türkiyede 2400 küsür kişide varmıl üstelik bu isim
Mom089 Mom080 sabah yeşil çay içiyorum sürekli Ekmek de alakası var mı bilmiyorum ama bime mor un gelmiş ondan ekmek yaptm minik minik poğça boyutunda 1 tane yiyince baya tok tutuyor 2 hafta boyunca da ondan yedim hiç beyaz ekmek yemedim Ama onun dışında porsiyon vs küçültmedim normal yemeye devam 😅