Kckbsbeyhn hilaluzun neden tutturamiyorsunuz uçlarimi yok gögsünüzün.sabırlı olun sakın pes etmeyin bebeginizle bağ kurun gögsünüzde tutun.az az derken komple kavrayacaktir.bende ilk gunlerde hep tam kavramiyo diyordum ama gun gun büyüdükce rahat tutuyo memeyi
Uras_d Tuba bebeğim 7.ayina girdi beni emziremedim sütümü sagiyorum oyle veriyorm cok sukur sağlıkla gelişiyor
Kckbsbeyhn FrdCN merhaba bebeginiz dogdugundan beri kac gr aldi.benimde bebegim 2 ay 8 gunluk 3140gr dogdu suan 5000 gr olmus
Ayshm -Eliz hic uzulmeyi imkaniniz varsa danismadan destek alin yoksa sagin sutu buiga atin emin olun icecektir icmesede ek gida baslayinca eklersiniz icine
Tuba dunyaninenguzelkokusu Bir yaş sonrası yemek ağırlıklı beslenmeli. Diş çıkarma döneminde elbette daha sık emmek isteyebilir fakat onun dışında yemekle karnı doysa daha iyi olur☺️
Tuba Minikkusuumm doğum sonrası 5 güne kadar sürebilir sütün gelmesi. önemli olan sizin yinede sık sık emzirmeniz, bol su tüketmeniz, stres yapmamanız ve ılık suyun altında göğüslerinize masaj yapabilirsiniz süt kanalların açılması için🌸
Glcnnas hilaluzun merhaba benim bebeğimde sol tutup sağı tutmuyordu o uç biraz daha gömüktü emmeden önce elimle gögüs ucunu çıkartıyordum daha sonra halka kısmınıda üstten alltan sıkıştırıp ağzına veriyordum. Çok aç olduğu bir anda değilde biraz daha keyifli bir vaktinde tuttura tuttura sağ gögsümünde ucu çıktı. Elle biraz destek gerekiyor.
hilaluzun Glcnnas benimki hiç tutmuyor duşta mı denemedim sondayla mı resmen yapmadığım şey kalmadı biberona alışmış bir kere döndüremiyorum vazgeçtim artık emmiyorsa da emmiyor
Tuba Mevaninannesi21 Henüz çok küçük annesi zamanla öğrenecektir oda🙏🏼 siz kendiniz için de meme ucu kremi kullanabilirsiniz rahatlatır💜