semaahmet Tuba aynen cnm benimki yalanci emzikte almadi o niyetinede kullaniyo beni yapisik ikizler gibiyiz😃
Tuba Uzunkirpik1728 Geceleri ayına göre çok sık kalkıyormuş. Sade su mu içiyor geceleri yoksa emiyormu?
Uzunkirpik1728 Tuba emiyor çoook nadiren su teklif ettiğimde kabul ediyor çoğu zaman kabul etmiyor emmek istiyor. Sütten kesince gece uyanmalarının son bulacağını umuyorum✨
Eslemmomy Tuba diş çıkarıyoruz 🤦🏻♀️ 4 aylıkken dişler damağa oturdu hala çıkmadı çıkınca düzelir diye düşünüyorum
Esencemre Denes ben günde en fazla iki kere sağıyorum sol göğsümü çok emiyor diğeri de sızladığında sağıp kaldırıyorum gece veriyorum yani sürekli sağmıyorum emiyor çünkü ikisini de ağrı yapıp sızlayınca sağıyorum
Sarisu Arasannesi merhabalar benim bebeğim de kolik bebek ve süt alerjisi var sarıldığımızda tam anlamıyla çıkmadı yüzünden sarılık var diye bir bir buçuk saatte emziriyordım sürekli kusma yapıyordu doktorumuz iki saate çıkarmıştı şimdi 40 günlük olacak doktorum üç saate çıkar ki midesi sindirebilsin dedi ama kendi istediği zaman ver dedi geceleri bazen dört saat uyuyor anca mızıldanmaya başlıyor bende vicdan yapıyorum aç mı açlıktan mı uyuyor diye ne zormuş bu zamanlar ikilemde kalmalar 😔
Arasannesi Sarisu acıkınca uyanıyorlar yanı doktorunuz öyle tavsıye ettıyse uygulayın gercekten pişman olmazsınız.bıze de aynı sekılde soyledı ancak sindirir üstüste emzırırsen gaz birikimi oluyor dedi.ayrıca zorla kaldırınca uyku kalitesi de düşüyor bellı bır zamandan sonra beslenme kadar uykuda önemli.gündüz zaten hıc uyumazdı bebegım.oyuzden gece karışmıyordum.kolik bebek olunca gercekten zor benım bebegım hala huysuz yanı gaz sorunumuz cok şükürki 3 bucuk aylıkken tamamen bıttı ama huysuzluk kaldı
Aytug1234 Aylaayla korkmayın benim de 3. Oğlum normal doğdu 1 ay 6 günlük küveze girmedi fakat doğduğu günde dahıl bir hafta içinde 300 grama yakın kilo kaybetti bana hemsıreler mama verdirtmeye çalıştılar zorla kabul etmedim açık bal rengi kolostrum geliyordu ama memem yumuşaktı. Evde bol duş komposto yeşillikle memelerım sütten çok doldı makine ıle sağdım bolca bıberonla olsun verdim çok fazlaları buzluğa attm yani sureklı besledim yarm saate bir bolca kustu emdi gaz çıkardı. MaşAllah baya güzel kilo aldı. Allah hepsını korusun sağlıkla büyümek nasıp etsin
Sueda1313 Aytug1234 canım ne kadar doğdu bebeğin benim de çok az alıyor süt bebegim 2280gr erken doğdu bilmiyorum ne yapacağımı çok üzülüyorum bu duruma
icegul -Eliz canım sağ sütünü bol bol, Biberon bile olsa kendi sütünü içir, sütün kesilmesin artsın böylelikle normal süte döner yavaş yavaş. 2 saatte bir 20 dk sağım yap gelmese bile
Gazmelioglus -VeRa- aynen öyle walla hep aç hep aç bu çocuklar ne saniyorlarsa bebişlerin midesini anlamdım gitti 😁
Momysmom Nbg_26 aynı benimde böyle ya çok az uyuyor bebeğim saatte bit uyanıp emmek istiyor en uzun uykusu belki 3 saattir daha fazla uyuduğunu görmedim 25 günlük şuan gündüz daha fazla uyuyor gece uykusu yok denecek Kadar az sürekli emmek istiyor gündüze göre daha uzun emiyor gündüz ise 5 dk emip uyuyakalıyor sonra yatırıyorum hemen uyanıyor tekrar emiyor yine uyuyor yatırıyorum tekrar uyanıyor hep bu şekilde bazen 3 saat uyuyor sadece ve kilo alımı çok düşük haftada 150 gr alması gerekirmiş biz 70 gr alabildik sadece ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ben de sürekli benek ağladığı için uykusuz kalıyorum çok yoruluyorum
Nbg_26 Momysmom sizin daha çok küçük, büyüme hormonu bildiğim kadarıyla gece sabaha karşı salgılanıyor, gece en azından daha düzenli uyuması lazım. Doktorunuz ne diyor?