Pitpitbebe 1minnakannesi ben doğduğunda vermeye başladım. o zaman okumuştum memeyi verin bebek ilk baş birkaç emiyor sonra atıyor ya o emzdiği sırada emziği çıkarmaya çalışıyor gibi yapın ama çıkarmayın o da refleks olarak tutmaya çalışır diyordu. Seninki de 2 aylıkmış deneyebilirsin hemen olmasa da zamanla tutarmış. Ama sonra da bıraktırma derdi var o yüzden cidden alsın istiyorsanız verin😀 benimki 6 aylık gece meme ağzından düşünce uyanıyor o da zor ama veriyorum uyuyor emzirmiyorum hemen.
Ferhaykoo 1minnakannesi benim kızım aldı başlarda atiyo ama sonra alınıyo gerçekten hayat kurtariyo ama bebeklerimizi ağız şeklinde bozukluk yapiyo ben de daha küçükken biraktirayim dedim bırakmaya çalışıyoruz 2 aydır emzik emiyo
Sueda1313 AysMom canım bebeğin ne kadar doğdu hiç mi almiyordu yoks.az mi aliyiordu benim de bebeğim zayıf 2280gr doğdu ve bana göre az emiyor sanki ilk bebegim tecrübesizim bilmiyorum
Kuti_mn64 Benimde 3 aylık bebeğim sık sık emiyor bazen 15 dk falan sürüyor bazen daha kısa. Geceleri 2-3 saat arayla emiyor.
monaroza1 Tuba Evet tazyikli geliyor ama ilk memeyi vereceğim zaman kafasını çevirip çevirip duruyor ucunu çekip bırakıyor tam tutturunca emmesi güzel tutamıyor desem ilk zamanlar hemen tutuyordu şimdi böyle yapınca istemiyor mu diye düşündüm
monaroza1 Pitpitbebe İlk günler hemen tutuyordu şimdi yapınca korktum ben de ama bundan sonra önce sıkıp sonra veriyim belki süt gelince hemen tutar
Gazmelioglus Tuba kilo kaybı oldu we sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi ilk zamanlar hep süt werdim sonra ışın içine kayınvalidem girdi çocuk her ağzini gezdirdiginde her ağlamasında doymuyo dedi dedi bende lohusalık dönemindeydim kafaya taktım ondan herhalde sütüm azaldı
ayseberilinannesi Gazmelioglus refleks olarak yapıyolarmış çoğu zaman bende ilk başlarda doymuyor diye düşünmüştüm öğrenince için rahatladı 😊
monaroza1 laktas Aslında saat başı da emziriyorum uzun uzun da emiyor ama dediğiniz gibi belki tazyikli olduğu içindir korktum ben de şimdiden meme reddi olur diye
monaroza1 Omus35 İnşallah ya çok teşekkür ederim 😊 korkmuştum ben de şimdiden mi meme reddi yaşıyoruz diye
Aysecan1990 Benim 50 günlük daha yeni yeni memede uyumayı bırakıp doyana kadar emmeye başladı 40 güne kadar 5 dk bile yiyemeden memede uyuyordu tabi bu sebeple de sık sık acıkıp uyanıyordu her ağladığında emziriyorum saat dk tutmuyorum doğduğunu da meme yerken çıkardığı yutkunma sesinden ve gün içerisinde değiştirdiğim çişli bez sayısından anlıyorum 4 veya 5 defa oluyor 3 4 aya kadar emme ve uyuma süreleri uzuyor diye duyuyorum tecrübeli annelerden benim ilk bebeğim bu arada yaşayıp öğreniyoruz
Tuba Aysecan1990 her bebek tabi farklıdır ve sizde tecrübe edinerek öğreniyorsunuz her şeyi🙏🏼 memede uyuma alışkanlığını nasıl bıraktı?
daisybebek Tuba bugun 3 aylık olduk hep tek meme doyuyor. son 15 gündür 6-7 dk zor emiyor, öncesi 15 dk rahat emerdi, çabuk boşaltıyorda olabilir mızmızlanmıyor ama nebiliyim yinede içim rahat değil. Kaka çiş iyi çok şükür
Tuba daisybebek büyüdükçe memeyi daha çabuk boşaltıyorlar. çişli bez sayısı iyise bence endişelenecek bir durum yok🌸
Gazmelioglus ayseberilinannesi bide kayınvalidem anlasa normal olduğunu hep bu çocuk aç diyip duruyor
Mahbuss monaroza1 bende ya emzirme tek beslenme degil anne ve bebeğin arasındaki bagida kuvvetlendiriyor inşallah öyle değildir
Civcivimm_ Aylaayla bende humana still-tee emziren anneler için yapılan çayi içiyorum sütum taşıo hep belki yenidur diye de bilmiyorum 6 gündür dogum yaptım o cayi ictikten sonra daha da cogaldi sanki bazen arada sağıyorum tasmadan dolayi