4agust Pitpitbebe merhaba emzikle ne alakası var merak ettim, benim 4 buçuk aylık bebeğim bir memeyi en fazla beş dk emiyor ama genelde iki saati bulmadan tekrardan emziriyorum diğer memeyi bu şekilde emzikle alakasını merak ettim bizimkide emzigi var
aybars97 Tuba bebeğim 44 günlük. İlk başta 1.5 saatte bir emzirdim sarılık vardı. 40 ımız çıkınca gündüzleri ne zaman uyanırsa, geceleri de 3 saatte bir emziriyorum ama geceleri 4-5 saat uyanmıyor. Doğru mu yapıyorum onu da bilmiyorum🤷🏻♀️
Mirayslck -Eliz Sakın üzülmeyin . Bunun için sadece sabır gerekli meme reddi yaşayan bebeklerde pes etmeden tutturmaya çalışmak lazım . Biberona alışan bebekler için şırıngayla ağzına sıkma yöntemi vardı bir bakın internetten. Benim bebeğimde memeyi reddediyordu şimdi tuyuyor çok şükür 🙏
Zelis20 Mirayslck geçmeyen göğüs ucu yaram var neler yapabilirim doktor sadece krem veriyor onlarda geçirmiyor cıldıye bakar mı acaba
Nbg_26 Tuba meme reddinden sonra yeterki emsin diye her kalktığımda mutlu oluyorum bende ☺️ Çok zor ama bir o kadar da güzel bir duygu. Sizin bu şekilde ne kadar sürdü?
Tuba Aylaayla İlk zamanlar kilo kayıbı yaşanabilir normal bu. İnşallah daha fazla vermez de kilo almaya başlar. Bana çemen otu tohumu çok fayda etmişti😍
Tuba birboncukannesiiii Başta bunca şeyi sanırım herkes yaşıyordur, önemli olan morali düşürmeden pes etmeden devam etmek🤱🏼 güzel bir sloganmış🥰
Tuba 1minnakannesi Uyumasına müsade etmeyin, uyanık tutmaya çalışın ki memeyi boşaltsın hem onun karnı doyar hemde siz rahat edersiniz🙏🏼
Omus35 Hafsaninannesii hem emzirip hemgece mama neden veriyorsunuz bende emziriyorumda gece vermem gerekir mi acaba 😂
Hafsaninannesii Omus35 canım gün boyunca emziriyorum sadece gece mama veriyorum sütüm yetmiyor gece için
Tuba Gazmelioglus Doğum sonrası sütün gelmesi sürebilir biraz. Ciddi bir kilo kayıbı olmadığı sürece aslında takviyeye gerek yoktur ama doktorunuz öyle uygun gördüyse bir şey diyemem tabi🙏🏼
Gazmelioglus Tuba kilo kaybı oldu we sütüm doğumdan 5 gün sonra geldi ilk zamanlar hep süt werdim sonra ışın içine kayınvalidem girdi çocuk her ağzini gezdirdiginde her ağlamasında doymuyo dedi dedi bende lohusalık dönemindeydim kafaya taktım ondan herhalde sütüm azaldı
Omus35 monaroza1 çok normal hiç moralini bozma hepimizde olmuştur büyüdükçe oturacak yerine moralini hep Yüksek tut 🥰
monaroza1 Omus35 İnşallah ya çok teşekkür ederim 😊 korkmuştum ben de şimdiden mi meme reddi yaşıyoruz diye
EMINARDAM Tuba bebeğim dört aylık olacak prematüre doğduğu için emme refleksi hiç yoktu neredeyse iki ay çok uğraştım gece gündüz zorla emzirmeye çalışıyordum sagip biberonla vermeye çalışıyordum ama biberonda tutamiyordu uzun süre ememedigi için sutum çok azaldı sıklıkla mama yiyor mama ile doyuyor iki saatte bi yiyor şimdilerde aralarda sutum oldukça da emiyor 20 dk kalıyor memede bazen hiç durmuyor zorla beş dk
mom006 EMINARDAM prematurelerin bağısıklıı icin anne sütü ilk tercih her seferinde memeyi verin gak desin guk desin ağlasın gülsün sütünüz artar
Pitpitbebe 1minnakannesi ben doğduğunda vermeye başladım. o zaman okumuştum memeyi verin bebek ilk baş birkaç emiyor sonra atıyor ya o emzdiği sırada emziği çıkarmaya çalışıyor gibi yapın ama çıkarmayın o da refleks olarak tutmaya çalışır diyordu. Seninki de 2 aylıkmış deneyebilirsin hemen olmasa da zamanla tutarmış. Ama sonra da bıraktırma derdi var o yüzden cidden alsın istiyorsanız verin😀 benimki 6 aylık gece meme ağzından düşünce uyanıyor o da zor ama veriyorum uyuyor emzirmiyorum hemen.
Ferhaykoo 1minnakannesi benim kızım aldı başlarda atiyo ama sonra alınıyo gerçekten hayat kurtariyo ama bebeklerimizi ağız şeklinde bozukluk yapiyo ben de daha küçükken biraktirayim dedim bırakmaya çalışıyoruz 2 aydır emzik emiyo
Sueda1313 AysMom canım bebeğin ne kadar doğdu hiç mi almiyordu yoks.az mi aliyiordu benim de bebeğim zayıf 2280gr doğdu ve bana göre az emiyor sanki ilk bebegim tecrübesizim bilmiyorum
Kuti_mn64 Benimde 3 aylık bebeğim sık sık emiyor bazen 15 dk falan sürüyor bazen daha kısa. Geceleri 2-3 saat arayla emiyor.