Tugce5540 birboncukannesiiii ayyy az daha büyüsün valla isyan ediyor insan emzirmektende benim ki 1 yaşında dana gibi böğürürüyor emecem diye
birboncukannesiiii Tugce5540 😂😂😂😂 ben diş döneminden korkuyorum. Şimdiden damaklarıyla kıstıroyo cNımdan can gidiyo
basakgolbasi Nbg_26 anladım sling değilde kangurumuz var onunla deneyeyim bari çok yorucu bir zaman ben emziricem diye direniyorum o emmemek için direniyor. İnşallah geçer bizimkide 🙏🏻
Nbg_26 basakgolbasi o kadar zor bir süreç ki çok iyi anlıyorum. Kanguru belli aylardan önce zararlı olabiliyor diye birkaç araştırma okumuştum. Kullanmadan önce isterseniz araştırın. Umarım en kısa zamanda düzelir 🙏🏼 Hepimizin yavrusu gönlümüze göre büyüsün inş 🙏🏼
Nbg_26 Seyma60 bu süt alerjisi olabilir, beslenme geriliği yapabilir, doktorunuza danıştınız mı? Kuzenim yaşadı benzer şeyi, mecbur sadece mamayla beslemek zorunda kaldı.
Seyma60 Nbg_26 ya öyle diyo bazıları bazıları üşütüyo diyo. Sonra emdiği sütü geri getryo diyo biri diğeri elini emdiği için bu cocuk aç diyo. Herkes bişey diyo şu dönmeleri atlatsak bi an önce 😂😂
Arasannesi Sarisu damla biz de cok kullandık zaten onların sayesınde gaz sorunu bıttı şükür. kolay gelsin size de kolik bebek zor malesef ama insan alışıyor yani ben bu zorluga alıstım 11 aylık ama hala kucakta olmak ısteyen bir bebegım var😅 agırlasınca daha da zorlastı ama yapacak bırsey yok
AslanK Tuba 4 buçuk aylık oğlum ilk günden belli emziriyorum ilk 1 ay saat başı 15 dk bi göğsümü 15 dk diğer göğsümü emzirdim 2. Aydan 3. Ayın sonuna kadar 2 saatte bir emzirdim. Şuanda da 2 buçuk saati geçmeden emziriyorum yada açlık ağlaması olduğunda emziriyorum. Çoğu zaman doyunca kendisi bırakyor bıraktığında tekrar emmesi için ağzına götürdüğümde geri bırakıyor demek ki doyuyor yani..
Cinarefe Tuba bebeğim 5.5 aylık 3 saatte bir uyuturken emzirdigim için emiyor. Çok fazla ememiyor zaten ama 3 4 saatte bir emiyor. Geceleri ise ne zaman uyanırsa bazen 4 bazen 5 saate bir :)
Mevaninannesi21 Bebeğim 6 günlük göğüslerim yara oldu ağlayarak emziriyorum😕 Ve ilk verdiğimde tutamıyor baya uğraşıyorum tutması için tutup bırakıyor çok ağlıyor neden acaba 😞
Tuba Mevaninannesi21 Henüz çok küçük annesi zamanla öğrenecektir oda🙏🏼 siz kendiniz için de meme ucu kremi kullanabilirsiniz rahatlatır💜
Meyrau Haticey-a benim bebeğimde aynı 3,5 aylıkken başladı ve şuan 4 ayı doldurdu hâla aynı şekilden şekile giriyoruz emerken. Biran önce geçmesini umut ediyorum 😔
EB1661 -Eliz benimde 16 günlük bebegim ilk gün ya bebeğim yutamadı ya ben veremedim yada doktorun dediği kadarıyla gazı olduğu için emememiş 2kere parmakla şırıngayla mama verdiler sonra ben çok zorladım alması için emmesi için şuan emiyo ama her saniye her dakika aranıyo yetmiyo düşüncesi beni mahvediyo resmen her dakika vermeye çalışıyorum 🤦
monaroza1 ygmrtprk Sanırım öyle ya hiç bilmiyordum bu tazyik meselesini burda herkes yazınca baktım 😓