Sariye66 Ygz92 ten temeası ve duşta emzirme tekniği ile yendim ben zaman zaman hala yapıyor israrcı olmuyorum biberon kullanmıyorum sağdığım sütü kaşık biberon ile veriyorum
Zekzek Kayracim yok canım hiç zorlanmadik hamileliğin 20 .haftasına kadar emdi kızım sonra acı acı dedi kendi birakti o sıra heveslensin diye renk renk pipetli bardaklar aldım sen bundan bebek memeden icicek diye ama şöyle bi durum var alakalı mi bilmiyorum ama oğlum erken doğdu gerçi bu son kızımda erken doğdu ama bilemedim 🤷
Kayracim Zekzek erken doğmadı oğlum ama acaip memeci bu kadar bağlıyken de ona kötü şeyler yaşatmak istemiyorum sütün tadı değişip bırakıyorsa daha kolay olur içime su serptiniz bende artık sütüm acıyana kadar bekleyeyim napayım 😌
Mrs_Ladybird Sariye66 gazı da olabilir bizimkinin gazı gelince de meme istiyor şimdi gazımız biraz azaldı ama yine de sürekli memede durmak istiyor bakalım nasıl ilerleyecek bu bi kaş gündür de huysuzluğu iyice arttı her şeye ağlar oldu
Eslemmomy Tuba diş çıkarıyoruz 🤦🏻♀️ 4 aylıkken dişler damağa oturdu hala çıkmadı çıkınca düzelir diye düşünüyorum
Tugce5540 birboncukannesiiii ayyy az daha büyüsün valla isyan ediyor insan emzirmektende benim ki 1 yaşında dana gibi böğürürüyor emecem diye
birboncukannesiiii Tugce5540 😂😂😂😂 ben diş döneminden korkuyorum. Şimdiden damaklarıyla kıstıroyo cNımdan can gidiyo
basakgolbasi Nbg_26 anladım sling değilde kangurumuz var onunla deneyeyim bari çok yorucu bir zaman ben emziricem diye direniyorum o emmemek için direniyor. İnşallah geçer bizimkide 🙏🏻
Nbg_26 basakgolbasi o kadar zor bir süreç ki çok iyi anlıyorum. Kanguru belli aylardan önce zararlı olabiliyor diye birkaç araştırma okumuştum. Kullanmadan önce isterseniz araştırın. Umarım en kısa zamanda düzelir 🙏🏼 Hepimizin yavrusu gönlümüze göre büyüsün inş 🙏🏼
Nbg_26 Seyma60 bu süt alerjisi olabilir, beslenme geriliği yapabilir, doktorunuza danıştınız mı? Kuzenim yaşadı benzer şeyi, mecbur sadece mamayla beslemek zorunda kaldı.
Seyma60 Nbg_26 ya öyle diyo bazıları bazıları üşütüyo diyo. Sonra emdiği sütü geri getryo diyo biri diğeri elini emdiği için bu cocuk aç diyo. Herkes bişey diyo şu dönmeleri atlatsak bi an önce 😂😂
Arasannesi Sarisu damla biz de cok kullandık zaten onların sayesınde gaz sorunu bıttı şükür. kolay gelsin size de kolik bebek zor malesef ama insan alışıyor yani ben bu zorluga alıstım 11 aylık ama hala kucakta olmak ısteyen bir bebegım var😅 agırlasınca daha da zorlastı ama yapacak bırsey yok