Sevil3425 Sebihaela benim de aynı öyleydi memeniz çok sert olduğunda biraz elinizle sağın yata makas yöntemiyle dur bırak yaparak memenin akışını yavaşlatabilirsiniz
Sebihaela Tuba benim tek göğsümü alıyor bebeğim diğer göğsümü almıyor onuda günde 2defa 3defa sağıyorum 20cc falan geliyor çok az bazen günde bir sağıyorum onu mama ile karıştırıp versem olurmu acaba
Tuba Sebihaela bazı bebeklerin sevdiği bir taraf olabiliyor benimki de bir mememi diğerinden daha iyi emiyordu. mama ile karıştırıp vermenizi önermem. önce anne sütünü verin, ardından mama takviyesi yaparsınız.
Sebihaela Önemliiiii&&&##👋benim tek göğsümü alıyor bebeğim diğer göğsümü almıyor onuda günde 2defa 3defa sağıyorum 20cc falan geliyor çok az bazen günde bir sağıyorum onu mama ile karıştırıp versem olurmu acaba
KubraaEylull Sebihaela emmeyi kabul ettiği memedeki pozisyonu hiç değiştirmeden diğer memeyi emzirmeyi deneyebilirsiniz. (Pozisyon değişmeyince aynı memeyi emdiği algısı oluşacaktır. )
Arelsmom Tuba 8 günlük bebeğim memeyi tutmakta güçlük çekiyor on dk belki on beş dk tutturmak için uğraşıyoruz . Ne kadar sürede kendi kendine memeyi tutabilir acaba ?
KubraaEylull Arelsmom çene kasları geliştiğinde kendiliğinde tutmaya başlar. Süre belirtemeyebilirim ama çok uzun sürmeyeceğini söyleyebilirim 🙂 bunun için de sık sık emzirmeye devam etmek gerekir.
KubraaEylull Prensenbebek Tutuş pozisyonunu değiştirmeden aynı şekilde diğer memeyi emzirmeyi deneyin.